Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Ieškomas žmogus su patirtimi mappinime, būtu gerai kad ir turėtu patirties texturinime! Gamemode jau padarytas 87%~. Serveris turi 2 scripterius, tad su sistemom problemu nebus! Jei esi patyręs mapperis ir nori projekto, tai puiki progą prisijungti prie mūsų ! 

› Žmonės kurie nemoka dirbti komandoje yra nelaukiami!

› Žmonės kurie dirba dėl pelno yra nelaukiami! [Aišku, atlyginimas bus.]

› Žmonės kurie dirba tik dėl pareigų yra nelaukiami! [Aišku, pareigos bus.]

Numeskit apačioje skype, mappinimo patirtį ir mapp pavizdžių arba tiesiog pakvieskit mane i skype! 

Skype: cooper1s10 arba meduolis33 [Mano skype buginta, ne visi jūsų pakvietimai ateina!]

• Teigiamai 1

65.png

• ,

›› Žmonės kurie nemoka dirbti komandoje yra nelaukiami!

›› Žmonės kurie dirba dėl pelno yra nelaukiami! [Aišku, atlyginimas bus.]

›› Žmonės kurie dirba tik dėl pareigų yra nelaukiami! [Aišku, pareigos bus.]

Kas per kvaila logika? Map'eris dirba serveriui, kam jam ta jūsų komanda? Dėl pelno/pareigų žmogus stengiasi geriau dirbt. O jeigu ne dėl pelno/pareigų map'int, tai dėl ko? 12-14 m. komandos? xdd
  • Teigiamai 3

Kas per kvaila logika? Map'eris dirba serveriui, kam jam ta jūsų komanda? Dėl pelno/pareigų žmogus stengiasi geriau dirbt. O jeigu ne dėl pelno/pareigų map'int, tai dėl ko? 12-14 m. komandos? xdd

Gerai pastebeta. Cia tas pats, kas darbe stengtis kuo geriau dirbt ne tam kad pinigu uzsidirbt ar gauti aukstesnes pareigas, o siaip sau

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

(redaguota)

Turėjau omenyje, mapperiai kuria zyzia į skype. "10 euru kada, kada pinigai gi sumappinau, duok davai 15 euru nes šitas mapp darbas geresnis" arba "suscriptink man mapperis pareigos serve, padaryk kad galėčiau viska daryti, padaryk mano nicka raudona" t.t. Man toks zyzimas įkirus yra ir jie yra nelaukiami.

Redaguota , nario Aomine_Daiki
  • Teigiamai 1

65.png

Turėjau omenyje, mapperiai kuria zyzia į skype. "10 euru kada, kada pinigai gi sumappinau, duok davai 15 euru nes šitas mapp darbas geresnis" arba "suscriptink man mapperis pareigos serve, padaryk kad galėčiau viska daryti, padaryk mano nicka raudona" t.t. Man toks zyzimas įkirus yra ir jie yra nelaukiami.

Duok raudoną

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...