Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi parduodu utorrent pro (pilna versija). Turiu utorrent pilnos versijos cracka, kuri įdėjus į utorrent folderi, gaunate pilną versija. Oficialiame puslapyje kaina 23 eurai. Aš jums įdiegsiu ir viską sutvarkysiu per teamviewier vos už 2 eurus.

Dėl daugiau info kreiptis skype: uzdarbis.namuose 

Atsiskaitymo būdai: Per el. bankinikyste, geriausiai Swedbank.

Pridedu nuotrauką kaip įrodymą

Į komentarus nekreipiu dėmesio. Jei kažkas nepatinka tiesiog išeikite iš šios temos.

Kodėl Pro?

9468a7c8cc5cb4d181120b99c2d90643668.png

post-44811-0-86668400-1441015874_thumb.jpg

Sveiki, taigi parduodu utorrent pro (pilna versija). Turiu utorrent pilnos versijos cracka, kuri įdėjus į utorrent folderi, gaunate pilną versija. Oficialiame puslapyje kaina 23 eurai. Aš jums įdiegsiu ir viską sutvarkysiu per teamviewier vos už 2 eurus.

Dėl daugiau info kreiptis skype: uzdarbis.namuose 

Atsiskaitymo būdai: Per el. bankinikyste, geriausiai Swedbank.

Pridedu nuotrauką kaip įrodymą

Į komentarus nekreipiu dėmesio. Jei kažkas nepatinka tiesiog išeikite iš šios temos.

Kodėl Pro?

9468a7c8cc5cb4d181120b99c2d90643668.png

Per kick... ir piratą gali tų crack gauti free.. kuom tas tavo crack toks ypatingas, kad turėtume mokėt?

-R3p man = -7R3p tau, nesivaflink vaflioras :) kebabas atsirado...

Nu pas mane kitoks biški, bet gal šitas irgi tinka. By the way supisai bizni, ačiū.

Taprasme *Myliu SuperGames.lt* man, aš tiesiog norėjau paneigti tavo pranešimą, kad nėra cracko :D -

Symbol of Death, on 31 Aug 2015 - 13:46, said:snapback.png

Per kick... ir piratą gali tų crack gauti free.. kuom tas tavo crack toks ypatingas, kad turėtume mokėt?

Sėkmės ieškant.

(redaguota)

norejau paklaust ar su situ cracku veikia video stream playeris ta prasme kol siuntiesi gali ziureti video :) ?

ką aš žinau, aš tiesiog suradau per kelias sec. "Torrent Pro" cracką. Pats naudojiu paprastą legalią versiją, nes daugiau nieko man nereikia iš to torrento apart siųstis kažką.

Redaguota , nario Wersusas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...