Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Hexonaria - naujas strateginis naršyklinis žaidimas


Heofizzy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3135 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norečiau jum pristatyti savo paties kurtą naršyklinį strateginį žaidimą. Tikriausiai daugelis esate girdėję apie travian, genčių karus ar panašius strateginius žaidimus, kuriuose daugelis iš čia esančiu yra praleidę daugybe valandų, statant pastatus ir siunčiant tuos skaičiukinius kareivukus i tolimas kelių valandų keliones... Nostalija.. :D Tie žaidimai mane žavėjo nuo vaikystės. Atsimenu kaip su draugais žaisdavom tuose greituosiuose privačiuose traviano serveriuose. Prieš pora metu ir pats ne vieną serverį buvau sukūręs. O kiek bugų ten buvo... Vaje :mucha:  Tai vat nuo privačių traviano serveriu prasidejo mano, kaip programtuojo karjera (sarkazmas). Tačiau po poros metų nesėkmingų bandymų sutaisyti įvairius bugus (didžiausias jų kiek pamenu buvo karių duplikavimasis, ir žinoma tada aš net nežinojau kas tas programavimas palyginti su dabartimi), mečiau aš tuos privačius serverius ir užsigeidžiau sukurti savo žaidimą - geresnį už visus travianus... :mucha:  :mucha:  Kadangi esu be komandos, dirbu vienas (man 16 metų), taigi tai buvo man kaip hobis. Mokinaus PHP ir kurdamas Hexonaria tobulėjau. Taigi žaidimas tikrai ne tobulas, be to nesu aš koks dailinkas taigi neslėpsiu grafikos yra ne mano. Kiek žinau aplamai tokių žaidimų populiarumas krenta, žinoma išlieka tos grupes "browser based medieval strategy" žaidimų fanai, taigi aš ir priėjau tą laikotarpį kai reikia apsipręsti: ar paleisti žaidimą ir jeigu atsirastų žmonių žaidžiančių ir norinčių kad tokie žaidimai gyvuotų toliau tęsti Hexonaria kūrima, ar viską mesti ir prieš pradedant kurti kažką naujo, labai gerai apgalvoti visas detales. Bet, kadangi aš nuo vaikystės kapojau travianą ir tie tekstiniai strateginiai žaidimai buvo vos ne mano gyvenimo dalis :D, nedvejodamas nusipirkau domena ir serverį ir esu pasiruošęs atremti lietuvių (ir ne tik) negatyvius pasisakymus, kad tokie žaidimai jau fosilijos ir t.t. Tačiau aš tikiu kad atsiras žmonių kurie siūlys naujas idėjas, bus aktyvus, norės kad žaidimas gyvuotų. Manau kad kiekvienas developeris taip galvotų :mucha: , na tačiau kaip bus taip.

 

Taigi užteks čia šitų litanijų metas pašnekėti apie patį žaidimą.

Hexonaria - kaip jau minėjau yra naršyklinis strateginis žaidimas kurio veiksmas vyksta viduramžiuose.

Žaidime yra 9 kariniai vienetai. 3 resursų tipai (Medis, molis geležis). Planuoju sukurti kažką tokio kaip karžygį traviane, bet čia jau ateičiai:D, žaidime taip pat rasite 6 pastatus (žadu praplėsti ši skaičių). Na o daugiau pamatysite atėję *commercial* :D .

P.S. Žaidimas anglų kalba.

 

HexVilla.png

 

 

HexMap.png

Užsiregistruoti galite čia

Hexonaria puslapis: http://hexonaria.com

 

Ir žinoma jei turite kokių idėjų klausimų ar pasipiktinimų mieliai lauksiu jūsų žinučių!

e-mail'as: [email protected]

Redaguota , nario Heofizzy
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3135 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...