Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Gal kas žinote dėl ko išjungus kompiuterį (Shut down > Shut down) jis išsijungia ir vėl įsijungia (pats) - restartuojasi (ne visada). Nustatymuose (Power Options) nustatyta, kad paspaudus išjungimo mygtuką kompiuteris išsijungtu. Įrašius win10 kartais išsijunginėja klaviatūra (USB), kame problema?

Ant win7 problemų su klaviatūra nebuvo, su išjungimu buvo, bet ne taip dažnai (per pusmetį ~5 kartai).

Patikrink , gal čia bėda.

Pas mane kita problema. PC restartuojasi kai aš jį pats išjungiu.

<..>bandyk per naujo aptikti visus USB irenginius tame tarpe ir klaviatūra ir manau problemos kaip ir neturėtu būti su pačiu kompiuteriu<...>

Kaip tai padaryti?

<..>gal pasižiurėk laidas biški apdrąskitas ar ten pats usb kištukas nulužės ar panašiai

Be šansų, problema tikrai ne čia.

Fast Startup išjunk per Power Options nustatymus. Man tai padėjo. Dėl klavieturos, gal kokių USB tvarkyklių truksta?

Išjungiau Fast Startup'ą, žiūrėsiu ar padės. Dėl klaviatūros, kaip patikrint? Device manager trūksta tik PCI-controller Simple Communications ir SM Controller. Klaviatūra veikia normaliai, tiesiog retkarčiais ji iš oro išsijunginėja kai bandai kažką parašyt. Ištraukus USB - vėl veikia.

Pas mane kita problema. PC restartuojasi kai aš jį pats išjungiu.

Kaip tai padaryti?

Be šansų, problema tikrai ne čia.

Išjungiau Fast Startup'ą, žiūrėsiu ar padės. Dėl klaviatūros, kaip patikrint? Device manager trūksta tik PCI-controller Simple Communications ir SM Controller. Klaviatūra veikia normaliai, tiesiog retkarčiais ji iš oro išsijunginėja kai bandai kažką parašyt. Ištraukus USB - vėl veikia.

Bandyk Windows Update paleist gal jis ką ras. O tavo pačiai klavieturiai kokio diskelio nedave kai pirkai o gal yra kažkoks oficialus puslapis gamintojo iškur gali atsisiusti driver'ius?

Windows update pajungtas visą laiką. Klaviatūra Acme KM05, disko lyg niekada neturėjau. Klaviatūrai atrodo jau virš 5 metų.

Windows Update vis vien būtų neblogai pabandyti savarankiškai paleisti. Daugiau idėjų tiesa sakant neturiu, nebent verta pabandyti prijungti klavieturą prie kito kompiuterio kuris turi senesne OS kaip Windows 7 gal tiesiog nepalaiko jos Windows 10 bet pats labai abejoju.

Windows Update vis vien būtų neblogai pabandyti savarankiškai paleisti. Daugiau idėjų tiesa sakant neturiu, nebent verta pabandyti prijungti klavieturą prie kito kompiuterio kuris turi senesne OS kaip Windows 7 gal tiesiog nepalaiko jos Windows 10 bet pats labai abejoju.

Sakau, su tuo pačiu kompiuteriu, ant win7 šios problemos nebuvo. Google'inau, radau sprendimą - video pamoka, nebandžiau, galvojau čia kas pasiūlys kitą variantą. Tikriausiai teks bandyti šį. Problema taisoma neduodant išsijungti USB.

Sakau, su tuo pačiu kompiuteriu, ant win7 šios problemos nebuvo. Google'inau, radau sprendimą - video pamoka, nebandžiau, galvojau čia kas pasiūlys kitą variantą. Tikriausiai teks bandyti šį. Problema taisoma neduodant išsijungti USB.

Viska verta pabandyti. Blogiausiu atvėju perašysi OS arba tiesiog atstatysi parametrus.

• Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...