Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki šiandien buvau gana stipriai apgautas ir ligau basas...  Šioje temoje noriu paskelbti asmenį kuris savo reputacija bei rekomendacija atrodo rimtas bei neapgaunantis tačiau kaip pažvelgsite į pasekmes jūsu nuomonė pasikeis.

Skypeje man prisistato asmuo norintis pirkti mano account Sarg.lt, aš pradedu derintis dėl kainos bei atsiskaitymo būdo. Pirkėjas nesipriešina ir bando įtikinti mane jog pirmas neis, paprašiau pirkėjo pateikti supergames profilį, atidaręs pamatau didelį reputacijos skaičių bei daug rekomendacijų jog patikimas!
Na nesibaimindamas pirkėjui daviau prisijungimo nick bei slaptažodį, taip pat paprašė forumo nick kurį taip pat parašiau(beje jis buvo su 200+ rep)

Galiausiai viską apžiūrėjo vertino account maždaug 15min, bei galiausiai rašynėjimasis nutrūko.  Nurodžiau kur ką pervesti o jis nieko neatrašė tik paklausė kaip pakeisti slaptažodį....
Šiuo metu account'e yra uždėtas slaptas klausimas bei email...

SKYPE-dovisdovis69.
IP-
78.61.37.36
MAN ATRODO ŠIS SUKČIUS PASINAUDOJO Dovydo informacija ir likau apgautas, kadangi žiūrint skype yra dovisdovis69 ir dovisdovis69.(apgavikas su .)

Štai nuotraukos: http://imgur.com/a/bZ632

Redaguota , nario Frankius
[00:09:00] Marius: taip?

[00:09:02] *** Marius pasidalino kontaktiniais duomenimis su Dovydas B. //. ***

[00:09:19] Dovydas B. //: turi acc?

[00:09:20] Dovydas B. //: sarg

[00:09:23] Marius: turiu

[00:09:45] Dovydas B. //: Kiek norėtum?

[00:09:49] Marius: Siūlyk

[00:10:11] Dovydas B. //: 10 eurų?

[00:10:16] Marius: Tinka

[00:11:08] Dovydas B. //: Pirmas eini?

[00:11:11] Dovydas B. //: turiu +30 atsilėpimų

[00:11:12] Marius: Tai kad scammeris esi

[00:11:13] Marius: :DDD

[00:11:17] Marius: neapgausi valkata tu

pasitaikė ir man

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...