Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi va, iš tikro jau senai maščiau apie elektronine parduotuve, žinau kiek panašiai viskas kainuoja ir panašiai, bet nenumanau, kokio tipo reikėtu išleisti tą elektroninę parduotuvę? Kiek mačiau, drabužių Lietuvoje labai daug, žaislų vaikiškų manau irgi daug, kompiuterinių žaidimų taip pat manau, nu aišku, mažiau už kitas, bet visgi vistiek daug. Tai va, gal turit kažkas pasiūlymų? Rašykit į komentarus, ačiū.

Tai kas kad yra ? Aš ir turėjau elektronikos parduotuvę, pirko visi kas norėjo. Tas pats ir su drabužiais, jeigu gausi kokybiškus kad ir iš Lenkijos bei bus kaina prieinama daugeliui, tai tikrai turėsi sėkmės :) + gera reklama ir pamatysi, ypač su drabužiais fb galima pradėti, ten merginos kaip maniakės :D

Galėtum padaryti, maikučių parduotuve ant kurių būtų galima dėti savo logo, ar tekstus.

Aš šitą kaip tik siūlyt norėjau. Tikrai verta tokią daryt ir manau atsirastų kas pirktų. O aš būčiau vienas iš pirmųjų pirkėjų :D Nupirkčiau dvi maikutes su gražiais užrašais sau ir panelei, nes niekur kitur neradau kur galima savo tekstus užsidėt :D

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

O tai kur daugiau paklausti, gali pasiūlyt? Skypėj vien vaikai, neįmanoma net būs paklaust, + vaikų žaidimai yra sukurti el. parduotuvę, tik ją išpletoti. Taip, kad ponas patylėkit jeigu nesugebat nieko atsakyt ;)

sukurt tiesa, tačiau plėtot, kaip minėjai, reikia pastangų, nors ir pačiam sukūrimui, jeigu rimta el.shop, yra reikalų. Va pvz aš savo webshop parduosiu žmogui, kuris panaudos kitam reikalui, tačiau seo pasidaręs buvau ir nesiskundžiau, lankytojų buvo, tačiau pastebėjau, jog Lietuvoje visi nori visko už dyką, kada užsieniečiams netgi pixel žaidimai po 3-10 eurų eina ir niekas nesiskundžia, dėl to neverta kurt steam žaidimų parduotuvės, nebent kokių konsolių. Šiaip sakau, geriau kurk rūbų, tada nors geriau bus, visgi žmonės visą gyvenimą rengiasi :) tik daryk ir mot ir vyr :)

Manau ir vaikiškų reikėtu, ir paauglių tada jau daryt. Bet aišku, ne aš vienas investuosiu, o ir tėvai, tad manau, reikia kokių 1000LT~ ar daugiau.?

Žiūrint į ką investuosi, jeigu pats eshop pasidarysi tai 1k lt mažokai :) turėk nors atsargai 600 eurų bet ir tai mažai palyginus rimtam verslui :) visų pirma turi gauti tiekėjus, pradėk nuo vienos ar kelių kategorijų vėliau dasidėsi kitas :)

Kaip kalbėjau šiandien su tėvais, jie pasiūlė man kolkas mažą sumą investuoti, ir pradėt su žaidimais, ar su drabužiais, tik , kad būtų vyrams ir moterims, kad gaučiau bent biški pelno, tada prie pelno dasidėčiau, ir jeigu man eitusi , neeičiau į minusą, tada dadėčiau ir dar vaikiškų - paauglių kategorijas, tai manau, visai neblogai tėvai pasiūlė :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...