Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, dbr nežinau kaip paiškinti jums bet meginsiu paiškint, pvz yra scripteris ir kaip jis turi scriptinti kad nepaviešinu viešai gm ar kažkas tokio, pvz aš turiu scripteri ir kaip man jam duoti gm kad tas gm neiškiltu i viešuma kaip man apsisaugoti, čj supratot kažka. ?

Redaguota , nario Rawson^G'

Tiesiog sutartį pasirašykit susitikę fiziškai,kurioje nurodysite,kokios jūsų susitarimo salygos ir kitą,taip pat tai gerai būtu jei patvirtintu notaras.Sutarties tipas: Civilinė sutartis manau būtu,nebent kaip darbo santykius įteisintumete,tačiau reiktu tam mokėti algą.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...