Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hard-Disk-HDD-3.5-SATA-icon.png

Sveiki mielieji taigi nieko išskirtinio nerašysiu tiesiog viską paaiškinsiu ir lauksiu jūsų nuomonės ;).

Taigi vienu žodžiu pas mane buvo padalytas vienas kietasis diskas į  dvi dalis C: ir D: - Pagrindinis diskas buvo nustatytas D: (Darbalaukis, Nuotraukos) na ir vienu žodžiu atsitiko taip, kad mėginau suglaudinti į vieną ir pamiršau išsisaugoti nuotraukas, bei kitus svarbius failus. Tai va gal turite kokių nors pasiūlymų, kaip susigrąžinti man tas nuotraukas ir kitus failus? Svarbiausia susigrąžinti nuotraukas ir vaizdo medžiagą viskas kita man nesvarbu.

Na šaukit savo patarimus!!!!

3339e741e7c4af600ee4d7e12837455a918.png

(redaguota)

Bandyk per windows backup atstatyti failus. Kito kelio nemanau, ar yra. Tiesiog atsisuks kompas į tą laiką į kurį tu paskutinį kartą kažką rimto instaliavai ar dar kažką darei ir vėl bus tos tavo nuotraukos :D

Pabandyk Backup'a savaitei atgal padaryt. Turi viskas atsistatyt atgal

Nežinot kas yra Back Up. Tai, apie ką jūs kalbat, yra System Restore. Autoriau, bandyk System Restore ir po to su kokia nors programa (ieškok mokamų crack'intų) atkursi gal ką nors, bet abejoju, nes ištrinųs failus, reikia nesinaudoti kompiuteriu, nes failai iš tikro nedingsta, jų tiesiog neberodo kompiuteris, o kai ant jų įrašomi nauji failai, tada jau liūdnoka.

Redaguota , nario Tautedorus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...