Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parašysiu klaidas savo nuožiūra, kad tobulėtum:

Spalvos baisios, per ryškios. Pvz. ta tamsiai mėlyna rėžia akis bent jau man.

Šriftas nelabai gražus, galėtų būt mažesnis.

Fono efektas irgi nekoks, bandyk uždėt kokį texture su overlay, ar gradient, ar pan.

Taip pat galėtum kur nors pridėti kokias icon'as, neblogai a r rodytų, jei protingai parinktum ir priderintum.

Visų pirmą aš su Photoshop pradėjau dirbt prieš savaitę, o visų antrą aš kėliau, nes noriu, kad žmonės pasakytu klaidas ir aš tobulėčiau, taip kad susimąstykit prieš rašydami...

1. Kad dirbi savaitę tai nėra pasiteisinimas...

2. Keli totalų š**ą, kurio nieks nenori vertinti, nes jis smirdi iš tolo, nesigaidink savęs ir nebekelk jo, papiešk bent gerą mėnesį ir tada bandyk viešinti ir laukti kritikos bei naudingų patarimų.

Visų pirmą aš su Photoshop pradėjau dirbt prieš savaitę, o visų antrą aš kėliau, nes noriu, kad žmonės pasakytu klaidas ir aš tobulėčiau, taip kad susimąstykit prieš rašydami...

Iš tokių darbų klaidų išsakymo tikrai nepatobulėsi nes čia nėra ką kritikuoti - trink ir daryk iš naujo. Kaip sake fiftenng. "dirbu tik savaitė" nėra pasiteisinimas. Kalbant apie pati darbą dar baisesniu rangų neteko matyti.

(redaguota)

Asmeniškai labiausiai prajuokino : Dirbau pusantros valandos tai stbl padarei dokumentą Pražiurėjai 30 min parašei tekstą pražiurėjai vel 30 min ir dar foną kažkokį nevykusi padarei ir pražiurėjai 20 min ir per 10 min sugebėjai pakeist visas spalvas ir textus.. Darbas yra absoliučiai šlykštus. Textas baisus, kaip fiftenng sakė, kad čia nėra ka vertinti ir nesinori vertint. Beto nereikia rašyt - Pagr.Savininkas nes įkurėjam atskiri rangai nekuriami. Parašai savininkas ir viskas.

Redaguota , nario jėzus
(redaguota)

Kodėl jūs jam rašote ''Geriau būčiau nei nekėles'' ir panašiai? Stengėsi žmogus , ir tai yra svarbiause. Jei stengsiesi ir toliau mokysiesi tai sukursi tikrai gražius rangus ateityje. Kaip naujokui tikrai neblogai :) O tiems hateriams palinkėčiau užsi*isti iki nukritimo

Redaguota , nario DiCaprio

ari-gif-1424468918.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...