Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pirkau laptopa su 4gb ramų ir su galimybę dasidėti dar tiek pat. Pardavėja tikino, kad windows 7 išnaudoja tik iki 4gb ramų ir man nėra jokios naudos prisidėti dar 4gb, nes jie bus tiesiog beverčiai. Pora metų jau prabėgo, o va kompiuteryje ramų jau stinga ir dabar galvoju tiesa ar netiesa čia buvo? Jeigu aš dasidedu 4gb ar tikrai jie bus beverčiai ir sistema jų tiesiog nenaudos ?

Šiaip iš dalies tiesa,bet iš dalies ir melas. Jeigu kompiuteris darbui, ten internete paskaityt naujienas, tada nieko nesakau tai pardavėjai kuri taip sakė, bet kaip žinai, ir pats matai žaidimų grafikos gerėja, reikalauja daugiau visko iš tavo kompiuterių, jau dabar su pabandyk pažiurėt, sakykim kokio GTA V ar IV reikalavimus ramų, tau neatitiks. Nežinau čia kogero nusišnekėjau, bet bent pasakiau kaip aš manau. Pas patį asmeniškai stovi 8GB 2x4gb 1600mhz, priekaištų jų darbo atlikimui neturiu.

Šiaip iš dalies tiesa,bet iš dalies ir melas. Jeigu kompiuteris darbui, ten internete paskaityt naujienas, tada nieko nesakau tai pardavėjai kuri taip sakė, bet kaip žinai, ir pats matai žaidimų grafikos gerėja, reikalauja daugiau visko iš tavo kompiuterių, jau dabar su pabandyk pažiurėt, sakykim kokio GTA V ar IV reikalavimus ramų, tau neatitiks. Nežinau čia kogero nusišnekėjau, bet bent pasakiau kaip aš manau. Pas patį asmeniškai stovi 8GB 2x4gb 1600mhz, priekaištų jų darbo atlikimui neturiu

visiems zaidimams 4 gb yra pakankamai, ramai fps neprides

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...