Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai tamsioji interneto puse, į kuria gali patekti tik per tor tinklus... Panaršiti dar galima ten, bet vos prisijunges būsi sekamas,  slaptuju agentu ... Ten gali užsisakyti narkotiku, samdoma žudika ir ttt. geriau neeik, smalsumas pražūdis tave

eik tu nemeluok taip baisiai :D Ten ždž gali nusipirk gun'ų tikrų gun'ų gali gauti lengvai žvairio, bet tave gali ir stebėt per web cam tai patartina geriau užklijuot web cam'ą ar atjungt. O su sekimu gi tavo IP yra slepiamas, jei nekiši nosies kur nereikia tai nieko ir nebus :D

Taip taip, jau pagooglinau :D

89f4ad915f12497dc7829157364ad6b9488.png

Nufilmavau asmenį, kuris elgėsi panašiai, kaip mano pirmai matytas asmuo. Atvažiavo prie namo, pastovėjo apie vieną minutę, pakalbėjo kažką į riešą, pavažiavo truputį toliau ir ten pastovėjo.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu dėl mašinų tai dar, dar. Bet tai kas pirktu lektuvus, skraistasparnius kad pasekt kažkoki vaika, tu turbut net nenumanai kiek jie kainuoja, sprendimas: Turbut kažka pamatei, arba susapnavai, ir tau prasidėjo paranoja ir tau dabar viskas atrodo visiškai kitaip.

žynok gali visko būti. Dabar gal kokiam turtuoliu vaikui reikia organo, jie viska padarys, kad savo vaika isgelbet... dabar hal seka jo gyvenimo buda. Kad butu sveiki organai ir pan
  • Teigiamai 1

Eik Namo

Tie sraigtasparniai visokie pravaro nes Lietuviai bijo , kad rusai užpuls ir panašiai ... o del tos mašinos , yra klausimas kodėl jinai sustojo prie kito namo ? gal jie ištikrujų kažko ieško , bet ne tavęs , pvz kaimynas su mafija susirovė :Dv  patarčiau dar palaukt kelias dienas , jeigu vis čia važinės pasitark su tėvais ar draugais , nu nžn.

PIGUS STEAM IR ORIGIN ŽAIDIMAI 

(redaguota)

Nu dėl mašinų tai dar, dar. Bet tai kas pirktu lektuvus, skraistasparnius kad pasekt kažkoki vaika, tu turbut net nenumanai kiek jie kainuoja, sprendimas: Turbut kažka pamatei, arba susapnavai, ir tau prasidėjo paranoja ir tau dabar viskas atrodo visiškai kitaip.

Nu, tai aš sakau, kad kai kurie dalykai gali būti tik sutapimai, o kai kurie susiję. Nu, jeigu perka pvz. sraigtasparnius, tai nereik galvoti, kad dėl vieno asmens, nes agentūros, kurios tuo užsiima naudoja juos daugumai asmenų, kuriuos stebi.

o del tos mašinos , yra klausimas kodėl jinai sustojo prie kito namo ?

Nu, nes tai eismo pusė. Sustojo nu šalia kito namo, bet priešais mano namą. Jeigu sustotų prie mano namo, tai jeigu kas nors kitas važiuotų, tai negalėtų pravažiuoti arba sunku būtų pravažiuoti, nes nu kitoje pusėje stovi mėlyna mašina.

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Lėktuvas seka :DDDDDDDDDDDD Mažiau siaubo filmų žėk :D

Nu gali stebėti nu su lėktuvu iš oro. Nu praskrenda ir paskui gali pranešinėti kitiems situaciją. Nu kaip ir sakiau nesu tikras dėl lėktuvo, gali būti tik sutapimas, bet jis labai įtartinai kelis kartus per dieną praskrenda tiesiai virš mano namo.

Nu gali stebėti nu su lėktuvu iš oro. Nu praskrenda ir paskui gali pranešinėti kitiems situaciją. Nu kaip ir sakiau nesu tikras dėl lėktuvo, gali būti tik sutapimas, bet jis labai įtartinai kelis kartus per dieną praskrenda tiesiai virš mano namo.

Uzsidaryk tuos langus ir nezek......

• Teigiamai 2

There's no place like

127.0.0.1

If you believe in yourself . Nothing is impossible

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...