Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi norėčiau pirmiausia pasakyti ,kad aš nieko apie tai nežinau ir galit nesityčioti ,nes tai reikšmės nebus jei tai žadatė daryti. Esmė yra tame ,kad ar galit paaiškinti detaliai kas tas steam yra? kaip pvz: CS:GO įsigyti ir panašiai. Nes žadu pirkti pc ir pradėsiu gamint. Todėl ir klausiu žinau apie steam tiek ,kad perki žaidimus ir gali žaist online. Paaiškinkite detaliau jeigu nesunku :)

Norėčiau apie tai padiskutuoti..

Redaguota , nario The Dovis

1a8RFpy.png

(redaguota)

Klausimas iš kur jie tuos gift turi? ar čia ta prasme aš turiu cs:go ir galiu duot kitam gift ir vistiek aš turėsiu cs:go?

Giftą galima gauti iš steam, gali pirkti iš steam žaidimą  arba giftą žaidimo. Jei turi žaidima ir giftą , ir atiduosi tą giftą tada turėsi žaidimą, bet jei turėsi tik giftą ir atiduosi kažkam jį tai jau ir neturėsi.

Redaguota , nario Edvin.

Klausimas iš kur jie tuos gift turi? ar čia ta prasme aš turiu cs:go ir galiu duot kitam gift ir vistiek aš turėsiu cs:go?

tu *Myliu SuperGames.lt* glušas? parašyk į steam supporto how u get gift ir jie tau atrasys pisi nesamones jie giftus gauna per scriptus patis pasidaro nes dauguma steam bustynei moka scriptint kaip ir samp sistemas padaro taip ir giftus ir jeigu tu turetum csgo butum ji installines ir duotum zmogui ta gifta tau neitu nes tu ji jau turetum

tu *Myliu SuperGames.lt* glušas? parašyk į steam supporto how u get gift ir jie tau atrasys pisi nesamones jie giftus gauna per scriptus patis pasidaro nes dauguma steam bustynei moka scriptint kaip ir samp sistemas padaro taip ir giftus ir jeigu tu turetum csgo butum ji installines ir duotum zmogui ta gifta tau neitu nes tu ji jau turetum

Jis kalbėjo apie žmonės kurie turi giftus, iš kur jie gauna... :D

O kuom skiriasi jei pvz aš perku gifta o ne žaidima?

Tai maždaug kaip daiktas kuris laikosi savo STEAM invetoriuje. Gali ta žaidimą bet kada pridėti į STEAM libary arba tiesiog išsiusti kažkokiam asmeniui.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...