Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

uCL.LT Unique City Life


Stand'Art

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

uCL.lt - serverio aprašymas


 


Sveiki! Pirmiausia norėčiau padėkoti visiems už tai, kad suradote kelias minutes perskaityti mūsų serverio projekto aprašymą, ir manau, jog išvydę pilnai užbaigtas sistemas nuspręsite, čia pasilikti. Čia bus aprašytos nevisos sistemos, kadangi dar keletas jų nėra užbaigtos, laikui bėgant, jas galėsite išvysti atnaujinimų skiltyje, žinoma, su fotografijomis.


 


--- Mašinų sistema ---


 


Mašinų sistemai buvo skirta daugiausiai laiko, kadangi manau, jog čia buvo galima ištobulinti labiausiai. Pavaros, degalų tipai, mašinoms pritaikyti greičiai ir dar dar daug visko!


 


• Pavarų sistema - 2 tipų mašinos, tai automatinės ir mechaninės. Mechaninės turi 6 pavaras, visas jas galite keisti su CTRL ( kelti pavarą ), ALT ( žeminti pavarą ). Kiekvienai pavarai reikia tam tikro skaičiaus, norint ją pakeisti. Jeigu pakeliate per aukštą pavarą, mašinos nepavyks užvesti. Jeigu važiuojant daleiskime turėsite 4 pavarą ir jūsų greitis bus per mažas - mašina užges.


 


    http://prntscr.com/7dfy22


    http://prntscr.com/7dfll1


    http://prntscr.com/7dflfl


    http://prntscr.com/7dflb2


 


• Degalų sistema - sistema labai elementari: dyzelis, benzinas ir dujos. Vienos mašinos, kuriose yra benzinas važiuos greičiau, kitos, kuriose kitokie degalai, važiuos lėčiau.


 


• Mašinų turgaus sistema - NEBAIGTA KURTI. 


 


--- Darbų sistema ---


 


Kiekvienas darbas turi atskiras savo komandas, ir tai nieko išskirtinio. Kiekvienas darbas turi savo mašinas, komandas ir būstinę. Darbų išviso yra 13be direktoriaus pakvietimo ir su direktoriaus pakvietimu. Kokie tai darbai, galėsite išvysti pateiktose fotografijose.


 


http://prntscr.com/7dfmsi


http://prntscr.com/7dfn5v


http://prntscr.com/7dfoas


http://prntscr.com/7dfoe7


 


--- Namų sistema ---


 


Namų sistemai taip pat iš tiesų buvo skirta nemažai laiko, bet ties ja vis dar dirbama, kadangi žadama sukurti ir butų sistemą, jie bus pigesni negu namai. Bus pastatyti tam tikrose vietose daugiabučiai, kuriuose galėsite įsigyti pigios gyvenamosios vietos. Namų galite turėti neribotai, taip pat bus ir su butais, skaičius neribotas. Bus ir 'premium' namų, kurie išsiskirs savo išvaizda, vieta ir pnš., bet šiuos bus galima pirkti tik už kreditus ar spec. ucl valiutą.


 


http://prntscr.com/7dfr3j


http://prntscr.com/7dfr15


http://prntscr.com/7dfqyq


http://prntscr.com/7dfqu6


http://prntscr.com/7dfqoh


http://prntscr.com/7dfqlq


 


 


--- Inventoriaus sistema ---


 


Inventoriaus sistema paprasta, joje galėsite rasti viską, ką nusipirkote iš parduotuvės. Galėsite gauti detalesnę informaciją apie daiktus, juos išmesti ar perduoti.


 


http://prntscr.com/7dftco


http://prntscr.com/7dft49


 


--- Mobilaus telefono sistema ---


 


Žinoma, kaip be telefonų sistemos? Nuo šiol, telefonas turės numerį, nereikės rašyti /sms Samp_Megejas (tekstas), o tiesiog /sms 841247 (tekstas). Nežinote žaidėjo numerio? Papraščiausiai įsigykite telefonų knygą ir galėsite lengviausiai rasti jums reikiamą numerį!


 


http://prntscr.com/7dfuen


 


--- NPC botai serveryje ---


 


Norint dar labiau pagyvinti žaidimą, buvo sukurti NPC botai, kurie stovės vienoje vietoje ir atliks pardavėjo, padavėjo ar dar kokio žmogaus veiksmus. Buvo galvota, jog reikia padaryti ir autobusus, važinėjančius po apylinkę, bet tai įvyks tik tada, kai bus prijungtas ir San Fierro miestas. Šiuo metu išviso yra 7 NPC botai - pardavėjai.


 


http://prntscr.com/7dfvz4


http://prntscr.com/7dfvl0


http://prntscr.com/7dfuzj


 


--- Licenzijų sistema ---


 


Serveryje išviso yra 4 tipų licenzijos - ginklų, automobilio, vilkiko ir motociklų vairavimo. Greitu laiku žadu padaryti ir dar 2, tai būtų - lakūno ir jūreivio, bet tai įvyks manyčiau po beta starto.


 


 


http://prntscr.com/7dfx50


http://prntscr.com/7dfwd2


 


 


Kolkas čia trūksta kelių sistemų, vienos iš jų - nuosavų automobilių ir biznių sistemų, kadangi šios nėra pilnai užbaigtos ir ties jomis vis dar dirba.


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...