Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki

Taigi nebežinau kas darosi, bet moderatorius "Саша Белый" Išvis pablūdo.

Praktiškai deda netinkamus išspėjimus, pvz:

http://prntscr.com/85ktqc

Nuoroda į tema (7 pranešimas)

Taigi, tema buva, kurio muzikos skonis geresnis, parašiau nei vieno, ir gavau įspėjimą, kad tipo rašyti pilnus pranešimus. :DD

Toliau:

Gavau įspėjimą, kad keikiausi:

http://prntscr.com/85kucu

1. Duchamoras - toks ir keiksmažodis (jeigu jo neblokuoja SG)

2. Užniso juodai tas dicaprio

3. Tai išvis nebebus galima pavartoti kokio "blogesnio žodžio"

Nuoroda į tema ( 8 pranešimas)

Taigi galima sakyti už dyką įspėjimai, ir aš esu ne pirmas žmogus kuriam taip nutiko. Yra ir daugiau tų įspėjimų, bet tingiu ieškoti.

Temą kūriau, nes nei vienas administratorius neatsako.

Ačiū už jūsų dėmesį

PEACE

Temos ištrynimas prilygsta - būvimas kaltam.

Redaguota , nario Hugo Boss

Dear moderators. We are legion. Expect us!

• ,

Sveiki

Taigi nebežinau kas darosi, bet moderatorius "Саша Белый" Išvis pablūdo.

Praktiškai deda netinkamus išspėjimus, pvz:

http://prntscr.com/85ktqc

Nuoroda į tema (7 pranešimas)

Taigi, tema buva, kurio muzikos skonis geresnis, parašiau nei vieno, ir gavau įspėjimą, kad tipo rašyti pilnus pranešimus. :DD

Toliau:

Gavau įspėjimą, kad keikiausi:

http://prntscr.com/85kucu

1. Duchamoras - toks ir keiksmažodis (jeigu jo neblokuoja SG)

2. Užniso juodai tas dicaprio

3. Tai išvis nebebus galima pavartoti kokio "blogesnio žodžio"

Nuoroda į tema ( 8 pranešimas)

Taigi galima sakyti už dyką įspėjimai, ir aš esu ne pirmas žmogus kuriam taip nutiko. Yra ir daugiau tų įspėjimų, bet tingiu ieškoti.

Temą kūriau, nes nei vienas administratorius neatsako.

Ačiū už jūsų dėmesį

PEACE

Prigavai 

manrods čia tu pablūdai, keiktis forume negalima tai parašyta taisyklėse, beto 1.2 taisyklė, cituoju "Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti."

Taigi, tu esi dėl visko kaltas ir nereikia čia jokio streiko, peace.

manrods čia tu pablūdai, keiktis forume negalima tai parašyta taisyklėse, beto 1.2 taisyklė, cituoju "Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti."

Taigi, tu esi dėl visko kaltas ir nereikia čia jokio streiko, peace.

Tu nedaskaitai ką rašau.

Keiktis forume, kad būčiau vartojęs, kaip b*b* *iul*k ir pnš, o čia dūchamoras, buvo už ką pavadinti, bet jeigu Lukonic, nededa (o jis žino kada dėti), o tas matai tvarkdarys, pats nusišneka

Antras įspėjimas jeigu normaliai skaityt moki nėra vien už keiksmažodžio rašymą, jis taip pat už kitų narių įžeidinėjimą. 

Nu taip, bet tu supranti, ką tas darę, apsimetinėjo kitu asmeniu, ir taip užkniso, ir pasakiau tą duchamora, ir viskas jau, nusikaltėlis, ir tai, aš ne pirmas asmuo esu kuriam taip buvo. Ir nesakau, kad įspėjimai free (bet jau neteisingai uždėjo)

Išvis greitai kai įdėsi tik GIF gausi įspėjimą. Arba čia taps bažnyčia.

Taigi galima sakyti už dyką įspėjimai.

Parašyk man į pm, jeigu už dyką tau įspėjimai netinka, duosiu aš tau už sutartą sumą. :)

Jeigu tau žodis "duchamoras" nekeiksmažodis, tai žinai tuomet atsiprašau, o administracija nesurašys visų keiksmažodžių, kurių naudoti negalima. Jeigu būtų visi keiksmažodžiai uždrausti, tada nebūtų taisyklės kuri draustų keiktis. 

O dėl tos muzikos kur rašei, tai bent 1 kartą nereikia išsidirbinėti ir nereikės verkti. :)

Ten pirmam tai tikrai free. Pažiūrėkite kiti po 1 žodį parašė ir nieko neatsitiko, o jis 2 parašė ir gavo. :P

Temos autorius klausė kurio muzikos skonis geresnis, jo ar draugo, tu parašei nei vieno, tai kam iš viso rašyti tada? Žmogus normaliai klausia, o tu išsidirbinėji. :)

Nu taip, bet tu supranti, ką tas darę, apsimetinėjo kitu asmeniu, ir taip užkniso, ir pasakiau tą duchamora, ir viskas jau, nusikaltėlis, ir tai, aš ne pirmas asmuo esu kuriam taip buvo. Ir nesakau, kad įspėjimai free (bet jau neteisingai uždėjo)

Apsimetinėjo kitu asmeniu? Pranešk jį moderatoriams/administratoriam su įrodymais, su juo bus susitvarkyta. O tu kaip forumo narys kuriam priklauso visos tos pačios taisyklės kaip ir kitiem pažeidei jas įžeidinėdamas narį.

❤️

Temos autorius klausė kurio muzikos skonis geresnis, jo ar draugo, tu parašei nei vieno, tai kam iš viso rašyti tada? Žmogus normaliai klausia, o tu išsidirbinėji. :)

Apsimetinėjo kitu asmeniu? Pranešk jį moderatoriams/administratoriam su įrodymais, su juo bus susitvarkyta. O tu kaip forumo narys kuriam priklauso visos tos pačios taisyklės kaip ir kitiem pažeidei jas įžeidinėdamas narį.

Ne nu. krč, Buvo praneštas.

Ai nu,  taip išsidribinėju, pasižiūrėk kitus ats, kitas temas, kitur nereguoja.

Ne nu. krč, Buvo praneštas.

Ai nu,  taip išsidribinėju, pasižiūrėk kitus ats, kitas temas, kitur nereguoja.

Tai jeigu matai, kad kitose temose freepostina reportink moderatoriam vietoj verkimo, jie irgi nevisagaliai ir negali per visas temas kiekvieną dieną apeit ir peržiūrėt visus pranešimus ar viskas gerai. Tu kaip forumo narys turėtum taip pat nefreepostint nesąmonių, kad moderatoriam nereikėtų tvarkyt, reportint kitus kurie nusiženginėja. Moderatoriai tvarko forumą dėl narių, kad būtų smagiau dalyvaut visokiuose diskusijuose o ne lankytis šiukšlyne kur freeposteriai kiekvienoj temoj nesąmones rašo ir niekam neįdomu.

❤️

Tai jeigu matai, kad kitose temose freepostina reportink moderatoriam vietoj verkimo, jie irgi nevisagaliai ir negali per visas temas kiekvieną dieną apeit ir peržiūrėt visus pranešimus ar viskas gerai. Tu kaip forumo narys turėtum taip pat nefreepostint nesąmonių, kad moderatoriam nereikėtų tvarkyt, reportint kitus kurie nusiženginėja. Moderatoriai tvarko forumą dėl narių, kad būtų smagiau dalyvaut visokiuose diskusijuose o ne lankytis šiukšlyne kur freeposteriai kiekvienoj temoj nesąmones rašo ir niekam neįdomu.

Nepatinka reportintu (no kaziol), patys tegul dirba, dar kad padėčiau tokiems. Ir nepradėkite ginti, kad negali peržiūrėti visko...Nes viską gali. Ir kiek aš tau sakysiu, 10-15 metų rašo taisyklingai, kad atrodytų rimti.  16-20 rašo dažnai be lt raidžių ar pavartoja viena kita keiksmažodi.

šiukšlyne kur freeposteriai kiekvienoj temoj nesąmones rašo ir niekam neįdomu. - ane, yra jų pilną, bet niekaip jie nemažėja, o daugėja. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...