Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Rudenį grįšiu prie sportavimo sporto salėje. Tad norėčiau priaugti masės, tad nutariau nusipirkti amino rūgščių (http://proteinas.lt/lt/papildas/megabol-megabol-new-mass-mutation-227-kg) ir turiu klausimą jums.

• Ar nekenkia šitas papildas (jeigu ir kenktų, galbūt galėtumėte pasiūlyti kitų)?

Ačiū už pagalbą.

Redaguota , nario fiftenng.

(redaguota)

sirdzai ir ypac kepenimims nes tos rugztis ardo po biski atrodo nieko bet po kokios triju savaiciu naudojimo gali atsidurti ir ligonineja prie lasalines :/

Maziau bobuciu pasakom tikek. O temos autoriui, tai galiu pasakyt, kad tos amino rugstis yra tikrai sveikiau nei traskuciu pokelis arba mesainis ir t.t. 

P.S. naudoju as tuos papildus antra savaite, nieko blogo nesidaro(ir naudoju gan nemazai, 7 rusis). Mano treneris vapsie 5 metus ryja (aisku su pertraukom) kaip nieko blogo nesidaro, taip nesidaro. Cia jums ne steroidai ;) Taip pat patarciau zuvu taukus gert jai jau sportuoji.

Redaguota , nario life55

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Maziau bobuciu pasakom tikek. O temos autoriui, tai galiu pasakyt, kad tos amino rugstis yra tikrai sveikiau nei traskuciu pokelis arba mesainis ir t.t. 

na nezinau mano broliu taip buvo su tomis aminos rugstis labai pakenke kepenims ir daugiau jis nevartojo tokiu dalyku, nu aisku jeigu jis nori pvz:pasiroditi pries savo panele,kad jis ne kaulu rinkinis jo reikalas ar jis vartos arne.

sirdzai ir ypac kepenimims nes tos rugztis ardo po biski atrodo nieko bet po kokios triju savaiciu naudojimo gali atsidurti ir ligonineja prie lasalines :/

Matau, kad vaikas esi nelabai ką nusimanai apie papildus asmeniškai aš papildus vartoju jau 3metus sveikas esu. Papilduose tokios pačios medžiagos kokios yra maiste, arba tai ko negali gauti iš maisto ir, kad žmoniems pigiau atsieitų sportuot nereiktų daug investuot į mityba. Norint augint  mase patarčiau imt papildus kuriuose yra daugiau kolorijų nes mase auginant tau jų reikės. Todėl išvardinsiu ką pirkt

1.BCAA

2.Creatino

4.Kokį nors geinerį kuriame yra daug KCAL

5.Ir, kad ir kai nemalonu šita tau bus girdėt, bet vistiek turėsi prisižiūrėt kiek nors mityba, kad per diena surinktum nors 2000KCAL tai turėsi daug vartot grūdinių produktų.

(redaguota)

Matau, kad vaikas esi nelabai ką nusimanai apie papildus asmeniškai aš papildus vartoju jau 3metus sveikas esu. Papilduose tokios pačios medžiagos kokios yra maiste, arba tai ko negali gauti iš maisto ir, kad žmoniems pigiau atsieitų sportuot nereiktų daug investuot į mityba. Norint augint  mase patarčiau imt papildus kuriuose yra daugiau kolorijų nes mase auginant tau jų reikės. Todėl išvardinsiu ką pirkt

1.BCAA

2.Creatino

5.Ir, kad ir kai nemalonu šita tau bus girdėt, bet vistiek turėsi prisižiūrėt kiek nors mityba, kad per diena surinktum nors 2000KCAL tai turėsi daug vartot grūdinių produktų.

O pradžiai neužtektų tiesiog šito? - http://proteinas.lt/lt/papildas/megabol-megabol-new-mass-mutation-227-kg Btw, per kur būtų galima skaičiuoti KCAL?

Redaguota , nario fiftenng.

(redaguota)

1.BCAA

2.Creatino

Papildysiu 4.: jai nori kuo didesniu raumenu: no xplode, ne tokiu dideliu: pre-workout. Taip pat butu gerai glutamino ir beta alanino truktelt. P.S. Jai nori, veiksmingesniu papildu, imk milteliu pavidalo, sumaisysi su sultim ir bus puse velnio

Taip pat rekomenduociau "My protein" firma, pats naudoju, labai puikus papildai :)

Redaguota , nario life55

(redaguota)

na nezinau mano broliu taip buvo su tomis aminos rugstis labai pakenke kepenims ir daugiau jis nevartojo tokiu dalyku, nu aisku jeigu jis nori pvz:pasiroditi pries savo panele,kad jis ne kaulu rinkinis jo reikalas ar jis vartos arne.

ka tu kiaušini nusisneki ten tie papildai tas pats ka kiausinius suvalgytum kaip vitaminai kai geri koki gelezi ,kad nereiktu est mesos daug. vaike tu *Myliu SuperGames.lt*

Redaguota , nario Саша Белый
narys ispetas : Pazeista 1.1 forumo taisykle

Papildysiu 4.: jai nori kuo didesniu raumenu: no xplode, ne tokiu dideliu: pre-workout. Taip pat butu gerai glutamino ir beta alanino truktelt. P.S. Jai nori, veiksmingesniu papildu, imk milteliu pavidalo, sumaisysi su sultim ir bus puse velnio

Geinerius reik ne su sultum gert, o pienu, nes bus daug daugiau kolorijų. Creatina reik gert su gliukoze nes bus greitesnis įsisavimas, o milteliai daug ilgiau savinasi nei tabletės.Norint, kad geriau veiktų papildai reik testestoronų skatintojo.  

Kiek esu girdėjęs, kai vartoji papildus, negali vartoti alkoholio bei cigarečių, ar tai tiesa?

Nu turiu viena pavyzdį vienas mano draugas sportavo su manim užsipirko geinerį 7KG po sporto rūkydavo ir prieš ir nepriaugo nei vieno KG.

1.Mano manymu dėl rūkymo

2.Kitas variantas, kad gėrė papildus su vandeniu

3.Arba pardavė gryna š...

Geinerius reik ne su sultum gert, o pienu, nes bus daug daugiau kolorijų. Creatina reik gert su gliukoze nes bus greitesnis įsisavimas, o milteliai daug ilgiau savinasi nei tabletės.Norint, kad geriau veiktų papildai reik testestoronų skatintojo.  

geineri su vandeniu (man asmeniskai geriau) visa kita su sultim geriu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...