Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nepatikimas Paulius_Swaika skype id: bumeris20001

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3990 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, užsisakė GFX darbų savo youtube chaneliui sukūriau, turėjo atsiskaityti SARG milais, tačiau darbus atlikus aiškiai matėsi, kad juos norėjo gauti tiesiog ''free''.

chatlogas

[09:56:19] Paulius: nu tai ok ir sumokesiu uz ta darba
[09:56:22] Paulius: nu duok
[09:56:50] RokasK: srr kol šaibų neturėsiu neduosiu, duot nebent galiu su NESUMOKĖTA :D
[09:56:58] RokasK: esu patikimas supergames forume gali pasiskaityt jei nori apie mane.
[09:57:49] Paulius: tai tau panasu kad as apipisiu tave ?
[09:58:31] RokasK: supranti yra buvę porą atveju tokių kai nusiunti darbus ir visogero, tai daugiau nebeinu pirmas, atsargus būnu ypač kurie 1-ą kartą užsisakinėja iš manęs darbus.
[09:58:44] RokasK: taigi greit paduodi litus ir atsiunčiu imgur linka
[09:58:55] Paulius: tai ko tu pariniesi gi matai turiu saibas banke turiu ir viskas ok
[09:59:10] RokasK: nu tai ok as tpls laukiu prie bankomato
[09:59:22] Paulius: negaliu ten afk stovet man darbo laikas
[09:59:26] Paulius: tai darom sitaip
[09:59:31] Paulius: duok man kas kuri orginalu darba
[09:59:39] Paulius: ir puse saibu uz viena
[09:59:47] Paulius: o paskui likusios saibos uz kita
[09:59:55] RokasK: NETURIU LAIKO AŠ, duodi šaibas ir numetu imgur linka, laukiu tpls prie bankomato.
[10:00:06] RokasK: nereik man tų tavo darbų neapgausiu gi
[10:00:32] Paulius: tai akau einam lygiai tu duok man darba viena as tau puse saibu
[10:00:42] RokasK: nenori nereikia.
[10:00:51] RokasK: neturiu aš laiko žaidimam tokiem.
[10:01:11] Paulius: nu supranti man yra ph nes as turiu saibu ir galiu tada susirast kita kuris padarys ...
[10:01:23] Paulius: jeigu tu nesiunti
[10:01:32] RokasK: nu tai jeigu tau *Myliu SuperGames.lt* tai paiimi paduodi šaibas ir padarytas darbas.
[10:01:40] RokasK: pas tave.
[10:01:45] Paulius: tai duok darba ir gausi saibas .
[10:01:55] RokasK: pirmas aš neinu.
[10:02:01] RokasK: gaunu šaibas, numetu nuoroda
[10:02:21] RokasK: neturiu aš laiko eisiu tuoj nuo pc
[10:02:37] Paulius: tai sakau greiciau sukis duok man paveiksliukus ir as tau saibas
[10:02:46] Paulius: nes jeigu ne as einu ieskot kito kuris padarys
[10:02:50] RokasK: AŠ PIRMAS NEISIU.
[10:02:57] Paulius: kaip nori
[10:03:14] RokasK: Eik ieškokis tuomet paskelbsiu visiems, kad esi nepatikimas ir tuoj ip susišaudysiu ir nupūs tave.
[10:03:19] RokasK: *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* galvoja free darba gaus
[10:03:20] RokasK: pigiau *Myliu SuperGames.lt*
[10:03:26] RokasK: nevienas tu toks
[10:03:34] Paulius: ai ddosai grasini ?
[10:04:16] Paulius: *Myliu SuperGames.lt* man nusimsiu ta nesumoketa puse darbo jau padariai :DD turiu PS ner problemu cia man ;D
[10:04:41] Paulius: jei ddosinsi tai paskabinsiu tiekejam ir suzinos kas dosina o paskui su policija reikalu turesi
[10:49:11] RokasK: sekmės tau :DDD

SARG žaidime nick: Paulius_Swaika
Skype ID: bumeris20001

Dėkui žinosiu, galėjai negrąsinti ddosais :D

kokeis dosais ka tai reiskia ka tu stumi? mano tevas elektrikas, mes nuleksim ir nukirpsim jam laidus ir be neto sedes nes gi elektros netures krc nepagalvojai????

Nu ir tiki tu 14 mečiais, ko norėt jeigu su nesubrendeliais reikalai..

Tai, kad pagrinde ir nesugeba 14-ečiai pasidaryt simple easy darbų..

(redaguota)

kokeis dosais ka tai reiskia ka tu stumi? mano tevas elektrikas, mes nuleksim ir nukirpsim jam laidus ir be neto sedes nes gi elektros netures krc nepagalvojai????

Tai, kad pagrinde ir nesugeba 14-ečiai pasidaryt simple easy darbų..

Tau pačiam ne daugiau 14. Jei dar grasini laidų nukirpimais :D Už tuos laidų nukirpimus ilgai tavo tėveliai mokėtų baudelę.

Redaguota , nario ⒷⒾⓃⒼⒶⓈ

Paimi sukūri gfx darbą ir tuos užmeti su savo vardu nu ten kaip water ar kaip jie vadinasi ten matosi tavo žodis kokį parašai ir nusiunti jam ir abejoju ar kažkur panaudos ir sakai pinigai ir tada be tu numetu darbą... Ir fsio ko čia parinies :D

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3990 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...