Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, esu Jonas ir ieškau naujo projekto.Žaidęs real-life.lt pasiekes didelius pasiekimus esu išniekintas ir išmetas kaip šunis.Galiu teikti S.Administratoriaus( Rengti eventus, gaudyti čyterius, suteikti pagalbą žaidėjams)Galvoti įvairias idėjas projektui.Būti Vad.Administratoriumi kuris prižiūri prižiūrėtojus juos renka, pavaduoja.Sa-mp žaidimą žaidžiu 4 metus.Projektas turi turėti susidomėjimą geriausia startavęs, turintis žaidėjų skaičių.

Savo skype rašom po komentarais su projektu.Arba pm.

Neinu į projektus su us.lt galūne ar redaguota modifikacija.

Patirtis 1,5 metai.

p.s mano projektas yra kuriamas labai lėtai tad jį išvysit tik labai negreitai, o į tą laiką ieškau projekto.

Redaguota , nario Jonas13
  • ,
(redaguota)

Cia tas kuris buvo real-life admin ir gavo tipo uz chytus ?

Rytoj parasysiu del projekto jeigu ieskosi.

Tas pats.Dirbau komandoje buvo visi patenkinti ir savininkas užsisėdo ir dėjo ban.

Kam įdomu nenaudoju čytų seniau prieš 2 metus naudojau ir tikrai žinau kaip veikia, bet pats nenaudoju.

(redaguota)

Kiek pačiam metų yra? Čia taip turbūt visi norėtų paaryti atrankas kelias, kelis eventukus ir su adminu sėdėt :D

Metų 15.

Jeigu įdomu patirtį turiu pasiruošęs darbui esu.Atsakingas, kruopštus viską darantis atsakingai.Nedarau viską ant greito.

Visi zinom, jog tam savininkui senai su nervais gydytis reikia.

Atrodė normalus kol nedėjo ban už nieką.

p.s jeigu galvoji rl gausi adminą tai klysti renka tikrai atsakingai ir iš 10 išrinko tik 3.O aš buvau tarp jų.

Čia visi gali pabūti adminais.Na sėkmės tau ieškoti.

Sėkmės prireiks.

Nu va dar vienas žmogutis, ką galiu pasakyti, jau daug tokių pastebėjau, tad dabar ir pasakysiu: Teisą sakant, daug kas norėtu gerame Projekte gauti geras Privilegijas, na gi todėl, kad gaudyti tipo vadinamus Cheat'erius, Kenkėjus, Reklamerius ar dar kokius kitokius žaidėjus kurie tai užsiiema, jai jau ieško bent vienas narys SA:MP Projekto, kuriamia gautu Pareigas, tad reikia save gerai aprašyti, viską išsamiai apibudinti, o ne čia, biški parašo, parašo taip paskui ir mažas pasitikėjimas to žmogaus yra, nežine ką gali padaryti jūsų tam Projektui, reikia galvoti gerai su galva ir jai toks aprašymas, tai reikia tokius suktus klausimus uždavinėti tada ir gali būti laisvai prigaunamas, tad žmonės dar kartelį, gerai viską apmastykite, o paskui viską gerai išklostykite. ;)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Nu va dar vienas žmogutis, ką galiu pasakyti, jau daug tokių pastebėjau, tad dabar ir pasakysiu: Teisą sakant, daug kas norėtu gerame Projekte gauti geras Privilegijas, na gi todėl, kad gaudyti tipo vadinamus Cheat'erius, Kenkėjus, Reklamerius ar dar kokius kitokius žaidėjus kurie tai užsiiema, jai jau ieško bent vienas narys SA:MP Projekto, kuriamia gautu Pareigas, tad reikia save gerai aprašyti, viską išsamiai apibudinti, o ne čia, biški parašo, parašo taip paskui ir mažas pasitikėjimas to žmogaus yra, nežine ką gali padaryti jūsų tam Projektui, reikia galvoti gerai su galva ir jai toks aprašymas, tai reikia tokius suktus klausimus uždavinėti tada ir gali būti laisvai prigaunamas, tad žmonės dar kartelį, gerai viską apmastykite, o paskui viską gerai išklostykite. ;)

Sakiau daugiau aprašysiu skype programoje jeigu sudomins.

Buvau kalbėjęs su šituo čiuveliu, ale norėjo būt skripteriu pas mane projekte. Sakau padaryk mini darbą ten tokį, daviau užduotį, jis man sako, kad jam modifikacijoj geriau būtų padaryti. Aš jam aišku nesiunčiau, bet matosi toks apgavikas, bent jau man pasirodė.

1 šioje temoje skriptinimo paslaugų neužsėmu.

2.priežastis kodel nerašiau sistemos parašiau.

3.kur tavo tas didysis atnaujinimas? Jeigu tu nemoki mini sistemos paryst.ai nu tu man net kordinačių nedaviai.

4.gali is temos iseit, nes as ant savo modifikacijos esu pradės kurti.galvoji paimsi gera skripteri kuris rasys tau fs negaudamas gm?atsipeikek tokių vienetai , o aš ne iš tų.

1 šioje temoje skriptinimo paslaugų neužsėmu.

2.priežastis kodel nerašiau sistemos parašiau.

3.kur tavo tas didysis atnaujinimas? Jeigu tu nemoki mini sistemos paryst.ai nu tu man net kordinačių nedaviai.

4.gali is temos iseit, nes as ant savo modifikacijos esu pradės kurti.galvoji paimsi gera skripteri kuris rasys tau fs negaudamas gm?atsipeikek tokių vienetai , o aš ne iš tų.

jei nepaslaptis, koks real-life.lt nickas?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...