Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, ieškau SA:MP projekto!

Kas aš?

Aš Edvinas, man 12 metų. Gyvenu Kėdainių rajone, IT erdvėje užsiimu grafika, tinklapių kūrimu, teamspeak / minecraft / counter-strike serverių kūrimu, dizainų kodavimu ir pnš.

Kokio projekto ieškau?

Ieškau projekto kuris turi tikrai gerą administraciją, kuris startuos greitu metu. turi neplatintą modifikaciją, modifikacija stebinanti rašoma nuo tuščio lapo.

Ką galėčiau veikti projekte?

Projekte galėčiau būti atsakingas už visą tinklapį, apskritai visą. Išvaizdą, dizainą, modifikacijas, sistemas ir kt.

Kontaktai

el.paštas: [email protected]

tinklapis: www.edvinasd.eu

Jokių papildomų komentarų nelaukiu ._. ačiū ;]

• ,

Turbūt iš tavo paminėtų CS, MC ir SA:MP , samp išpopuliarinti yra sunkiausia... Šūdservių milijonai, bet juose vistiek žaidžia po 15 žmonių... tiesiog žaidėjai taip pasiskirsto po tuos serverius, kad daug žmonių viename serveryje surinkti yra labai sunku, pavizdys greenside(nereklama) tas serveris tikrai geresnis ir unikalesnis už tuos visus lmg ir sargus, bet deja tiek lmg tiek sarge žaidžia daugiau žmonių, vien dėl to, kad jie yra jau gana seni, ten yra daug žmonių, visokie vaikai susiranda draugų ir jiems ten "smagiau"... Nors prieš kelias savaites pats pabandęs greenside supratau, kad jis turbūt geriausias mano loštas serveris, na iš tų kuriuose dirbi ir pnš. CS serveriai visur vienodi... Publicas ZM kokie deathrunai ir pnš... nelabai kur mačiau kažką naujo, žinoma nelošiu daug cs'o, tad jei kažką sugalvotum naujo tai žinoma kurk geriau cs... Mc serverių taip pat daug, bet ten manau kažką naujo sugalvoti asmeniškai man yra daug lengviau. Tad manau samp projektą rinktis reikėtų paskutinėje vietoje. Anyway sėkmės tau darbuose.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...