Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

nereikia nereikalingu radiju. yra plugai, kurie del lietuviu vaiku ir samperiu isnaudojimo tapo eiliniai stumimu kambariai, kuriuose beleidziamas tragiskas trapas, dubstepas, nuobodus lietuviu repas arba tiesiog prasto skonio edm.

Na, muzikos eksperte, papasakok ko tu klausai. Jeigu tau nepatinka vienas ar kitas muzikos stilius, tai dar nereiškia, kad ir kiti tą patį mano, dėl to tavo šita nuomonė čia ne daug ką reiškia. Nežinau kokį tu lietuvišką repą laikai nuobodžiu, bet galima atrast tikrai tokių, kurie turi prasmę, skirtingiem žmonėm patinka skirtingi muzikos stiliai.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

(redaguota)

Na, muzikos eksperte, papasakok ko tu klausai. Jeigu tau nepatinka vienas ar kitas muzikos stilius, tai dar nereiškia, kad ir kiti tą patį mano, dėl to tavo šita nuomonė čia ne daug ką reiškia. Nežinau kokį tu lietuvišką repą laikai nuobodžiu, bet galima atrast tikrai tokių, kurie turi prasmę, skirtingiem žmonėm patinka skirtingi muzikos stiliai.

priciom ekspertize? asmenine nuomone :) visas lt repas kiek girdejau tai tas pats per ta pati, meile liudesys ir t.t. dar ir uzsienieciu kopijavimas, mad money pasieme mgk - wild boyz beata ir taip pat zodzius kartojo, "yeah bitch, yeah bitch =  yo kale, yo kale". mad money -

is patirties sakau savo nuomone ir net nesiruosiu keist jos vien jeigu numesi 1-2 tau patinkancias dainas.

jeigu esi bent kazkiek issimokslines ir supranti anglu, as tau numesiu repo su tikra prasme :)

as pats klausau ivairiai visko jeigu labai rupi i pm parasysi nes ne ta tema kad muzika dalintis, aciu uz demesi  :)

Redaguota , nario ABRAMS

Ar gi nebutu linksmiau sedet forume ir klausytis radijos kurioje butu bendraujama su supergames nariais ir pns?

Forume daug nariu todel ir klausytoju butu daugiau didesnis bendravimas daugiau geru nuotaiku :)

Su tokiom nesamonem geriau eitum is cia. 

money gaat money komt money blijft nooit!

Jūs totalūs debilai. Kas klausys radijos? NIEKAS, net jūs patys. Prašom, susimeskite pinigus kai kurie ir paleiskit tą radiją, pažiūrėsim kiek čia lankytojų bus. Kažkoks vėl daun*s gavo moderatoriu ir jau nesamones daro. Nesamonės vyksta SG'e jaaau nuo 2013 metų... Eh... Tikiuos, jau greit jums į mokyklą, kūdikėliai.

Guess who's back

Kodėl manot, kad neklausytų?
Manau kaip tik šiame forume daug žmonių ir radijo klausytų tikrai daug.
Galbūt dar šioks pelnas būtų jeigu dėtų reklamą. Nes forumas tikrai populiarus ir jeigu daug klausytų, tai šiek tiek būtų galima užsidirbti.
Man asmeniškai geriau klausyt radijo, nei pasileist kažką kas man patinka ir klausyt. Radijoj būna randu gerų dainų kurias galiu prisidėti į savo grojaraštį :)
Todėl aš būčiau UŽ ;)

Tavo sumanymas tikrai geras! Aš tikrai už 100%!

Kažkas sakė užtektu ir ''šaukyklos''. Ne, ne tik šaukyklos nedarykit, nes tada tikrai bus čia bardakas. :) 

Jūs totalūs debilai. Kas klausys radijos? NIEKAS, net jūs patys. Prašom, susimeskite pinigus kai kurie ir paleiskit tą radiją, pažiūrėsim kiek čia lankytojų bus. Kažkoks vėl daun*s gavo moderatoriu ir jau nesamones daro. Nesamonės vyksta SG'e jaaau nuo 2013 metų... Eh... Tikiuos, jau greit jums į mokyklą, kūdikėliai.

Tau paskutiniu metu niekas nebepatinka.  Nuleisk tą gazą, žmogus tik pasiūlė. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...