Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš taipogi žaidžiu Mafijos Karus ir esu ten veteranas, tai pasakysiu tik tiek: Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad nori apgauti žmonės. Kitas dalykas, neapsimoka iš tavęs pirkti, jei neduodi Gmail'o, nes per jį galima susigrąžinti savo vartotoją. 

Aš asmeniškai nepirkčiau, nes labai atrodo nepatikimai.

Registravausi per savo asmeninį gmail. Ir nesu tas kuris apgaudinėtu žmones. Ir koks man tolkas susigažinti vartotoją, jeigu aš jį noriu parduoti???

1. Iš kur man žinoti, kad neapgaudinėji žmonių? Reputacijos, atsiliepimų neturi.

2. Gal pvz tu varkes čia suki, tau nuperka gauni pinigus, atsigražini vartotoją, ir tada vėl bandai parduoti.

Žinok, be gmail'o kažin ar kas pirks. 

1. Iš kur man žinoti, kad neapgaudinėji žmonių? Reputacijos, atsiliepimų neturi.

2. Gal pvz tu varkes čia suki, tau nuperka gauni pinigus, atsigražini vartotoją, ir tada vėl bandai parduoti.

Žinok, be gmail'o kažin ar kas pirks. 

Varkes suku... Pats supranti ką rašai? Iš MF varkes prasukti :D Čia gali gal su kokius hostingu arba skype taip padaryti, greitai susigrąžinti jeigu spėji. Bet ne šitaip.

+Jeigu nežadi pirkti, tai nekomentuok :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...