Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4005 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. Aš ne storas.

2. Sprinta lankiau profesionaliai.

3. 3,5s bėtgt greičiau čia yra daxuja darbo ir valios.

1. Nesakiau kad tu storas.
  2. Ne apie sprinta kalba eina, apie svoriu kilnojima ar namu salygomis
  3. Taip tu teisus, ir mldc  :taika:

Bet kad du metus saleje "prakaituoti" - ir nieko nebus, tai nezinau, kokia sale. :|

1. Nesakiau kad tu storas.
  2. Ne apie sprinta kalba eina, apie svoriu kilnojima ar namu salygomis
  3. Taip tu teisus, ir mldc  :taika:

Bet kad du metus saleje "prakaituoti" - ir nieko nebus, tai nezinau, kokia sale. :|

Ne į stumyklą čia susirinkom, vien iš tavo pranešimų skaičiaus ir tų kaip jūs ten vadinat medalių pasakyčiau, kad nesi sportuojantis, tad ir negali man nieko pasakyti, nes didesnė patirtis prie pc manau tavo.

Ne į stumyklą čia susirinkom, vien iš tavo pranešimų skaičiaus ir tų kaip jūs ten vadinat medalių pasakyčiau, kad nesi sportuojantis, tad ir negali man nieko pasakyti, nes didesnė patirtis prie pc manau tavo.

tai jus esat "Primityvus". - Normalus pranesimu skaicius, tai jau reiskias nolaiferis ir pns? O gal as esu lojalus. P.S: Niekas ant nieko nestumia :|

Ir pats dar turesi toki skaiciu pranesimu :/

Papildai daro savo, daugiau nieko negaliu pasakyti.

Aš pats viską išbandęs be papildų 2 metus sportavau profesionaliai, ir niekas nepadėjo. Papildai daro savo.

Kepenys ne geležinės.

"Papildai daro savo". Čia tas pats kaip maistas daro savo.. :D *Myliu SuperGames.lt* man juokas ima ant tų kurie nesuprantą ką daro papildai :D galvoja kad valgys papildus ir vsio išsipūsi krč:D Papilduose yra tokių dalykų kad tavo raumuo augtu, tai yra baltymai, angliavandeniai ir t.t. Tokių pat dalykų aišku yra ir maiste, bet jei nesi labai turtingas ir to kad kiekviena diena galėtum sau leisti valgyti visokias vištienas tai žmonės perka papildus. O kad 2 metus sportavai ir nieko tai čia turbut absurdas, čj nuejai ten štangę pakelnojei 5 min ir vsio? Taip nieko nebus, reikia įdėt daug darbo. Aišku taip pat jeigu po treniruotės nieko nepavalgai tai čia yra tas pats kaip nebūtų buvę treniruotės. Pats asmeniškai rimčiau sportavau apie 3 mėn ir jau matėsi rezultatas. Po sporto iškart varškės pakelį su kokiais kiaušiniais pavalgydavau..

m4tz2mp.jpg

(redaguota)

"Papildai daro savo". Čia tas pats kaip maistas daro savo.. :D *Myliu SuperGames.lt* man juokas ima ant tų kurie nesuprantą ką daro papildai :D galvoja kad valgys papildus ir vsio išsipūsi krč :D Papilduose yra tokių dalykų kad tavo raumuo augtu, tai yra baltymai, angliavandeniai ir t.t. Tokių pat dalykų aišku yra ir maiste, bet jei nesi labai turtingas ir to kad kiekviena diena galėtum sau leisti valgyti visokias vištienas tai žmonės perka papildus. O kad 2 metus sportavai ir nieko tai čia turbut absurdas, čj nuejai ten štangę pakelnojei 5 min ir vsio? Taip nieko nebus, reikia įdėt daug darbo. Aišku taip pat jeigu po treniruotės nieko nepavalgai tai čia yra tas pats kaip nebūtų buvę treniruotės. Pats asmeniškai rimčiau sportavau apie 3 mėn ir jau matėsi rezultatas. Po sporto iškart varškės pakelį su kokiais kiaušiniais pavalgydavau..

Apie rezultatą nieko nesakiau, taip žiemą buvo ir presas ir raumenys, bet pradėjau atsileidinėt, rukyt, gert, ir viskas baigėsi. Ant kojų aiškiai matėsi trigalvis raumuo, aišku jis yra tik trūksta ryškinimo, ant rankų nedirbau ir nedirbsiu nes nėra masės... tokia jau medžiagų apykaita, net ne sportas galvoj o teises kaip išsilaikyt iš 1 karto...

Redaguota , nario X1FioN

Apie rezultatą nieko nesakiau, taip žiemą buvo ir presas ir raumenys, bet pradėjau atsileidinėt, rukyt, gert, ir viskas baigėsi. Ant kojų aiškiai matėsi trigalvis raumuo, aišku jis yra tik trūksta ryškinimo, ant rankų nedirbau ir nedirbsiu nes nėra masės... tokia jau medžiagų apykaita, net ne sportas galvoj o teises kaip išsilaikyt iš 1 karto...

*Myliu SuperGames.lt* seni nepyk buvau tokio pat mastymo kaip ir tu "ant rankų nedirbau ir nedirbsiu nes nėra masės... tokia jau medžiagų apykaita", bet sakau jeigu norėsi tikrai viskas išeis, reik tik noro ir daug darbo :)

m4tz2mp.jpg

Tu gali ėst kiek nori jei tame maiste nėra labai daug kolorijų tu niekaip nepriaugsi masės nes aš asmeniškai rudėnį pradėsiu augint mase ir turėsiu rinkt 3.000 kolorijų tai 4-5 valgymai per diena su papildais, o be papildų gautųsi labai daug valgymo ir dideliais kiekiais, kad surinkčiau 3.000 kolorijų :D

*Myliu SuperGames.lt* seni nepyk buvau tokio pat mastymo kaip ir tu "ant rankų nedirbau ir nedirbsiu nes nėra masės... tokia jau medžiagų apykaita", bet sakau jeigu norėsi tikrai viskas išeis, reik tik noro ir daug darbo :)

Žinau seni, reikia ambiciju, bet per mokykla ner laiko...

Seniuk padėk, ėdu kaip arklys, bet atrodau kaip pagalys :D Ūgis - 1.96, svoris 82 :D

Aš irgi ėdu, 185m 66kg :D 18kos metų :DD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4005 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...