Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki draugai, taigi ieškau scripterio visiškai kitokiam projektui.

"Ką jis čia nusipeza, koks dar kitoks projektas :DD"

Mano planuojamas projektas bus kitoks viskuom, galima sakyti kad tai Real Life serveris, bet visiškai kitoks nei visi dabartiniai. Įdomu koks jis bus ? Visų pirma tai nebus jokių šūdinų darbų kaip "Medikai / Mechanikai / Mafijos" ir t.t. ten visas tas GRP šlamštas, to nebus, visos sistemos bus kitokios ir visiškai kitaip veiks negu dabar yra padarytos.

Manau pakaks, nes sugalvosit nuplagijuot..

"Nu gerai, sudominai kas iš to kad aš ateisiu"

Jeigu sudominau, tai aš jumis aprūpinu:

- Domenu [.LT]

- VPS hostingu, neribotam laikui.

- TS hostingas, taipogi neribotas.

- Unikalus IPB dizainas.

- Kitos unikalios sistemos.

Bet visa tai kai modifikacija pasiekia tą tašką kai jis mane tenkina.

Tiesiog užteks visko, jei domina išbandyti kažką kitokio, bet kartu ir tą patį, rašykit skype: andrius7414

Freeposteriai eikit na***[Žinot pabaigą.]

Redaguota , nario Andrius P.

• ,

Tu bijok ne to, kad kažkas tavo idėjas nukopijuos, o kad jos bus visiškai niekam neįdomios. O šiaip sėkmes paieškoje.

Jeigu aš visiškai viską čia parašyčiau, manau jūs tikrai labai susidomėtumėt, bet aš nerašysiu būtent dėl tos priežasties kad paskui iki to laiko gali atsirasti dar keletas tokių pat serverių..

Dėkui.

bleha, tu ir grybas. kas is to, kad dabar nepasakysi tos idejos, vis tiek ji nepasiseks, o jeigu ir startuosit ( o to tikrai nebus, ka nori ta sakyk) tai vis tiek ja nukopijuot gali, blemba kas per mastymas

;D Kas iš to ? Kol mes kursim serverį, tol ir kiti gali tai daryti.... Fuc*king Logic...

O dėl starto, pamatysim kas čia bus.

3 kartas = NEFREEPOSTINKIT.....

;D Kas iš to ? Kol mes kursim serverį, tol ir kiti gali tai daryti.... Fuc*king Logic...

O dėl starto, pamatysim kas čia bus.

3 kartas = NEFREEPOSTINKIT.....

Ir kur cia freepostinimas, kur mano pranesimas ne i tema? As kalbu apie tavo parasyta temos turini ir apie ideja, apie kuria issakau savo nuomone.   Starto net nebus, tai tavo fucking logic, kas is to, kad neissakysi ideja, veliau ar neveliau ja galetu kazkas nukopijuoti, bet nesitikek, visiskai nepavyks tau su projektu, geriau nekurk nieko. Kiek prisimenu dar moderatorius buvai, prisimenu dar su Valdu kalbejau,  kai rasei anketa sakiai, kad tau dvidesimt keli, o po to visi zinojo, kad trylika, vienu zodziu, nebekurk.

(redaguota)

Šis forumas yra atviras diskusijoms, tad tu negali aiškinti kur rašyti kur ne :). Taipogi iš tavo aprašymo nematau nieko įpatingo, šudserver is coming.. tooo tooo

++++++

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.

Ir kur cia freepostinimas, kur mano pranesimas ne i tema? As kalbu apie tavo parasyta temos turini ir apie ideja, apie kuria issakau savo nuomone.   Starto net nebus, tai tavo fucking logic, kas is to, kad neissakysi ideja, veliau ar neveliau ja galetu kazkas nukopijuoti, bet nesitikek, visiskai nepavyks tau su projektu, geriau nekurk nieko. Kiek prisimenu dar moderatorius buvai, prisimenu dar su Valdu kalbejau,  kai rasei anketa sakiai, kad tau dvidesimt keli, o po to visi zinojo, kad trylika, vienu zodziu, nebekurk.

Visur, aš ieškau scripterio, o ne idėjas prašau komentuoti...

Vėliau, bet ne iš karto ją kažkas gali nukopijuot..

O dėl moderatoriaus wtf? :D Kokie dar dvidešimt keli ? :DD Ir aš nerašiau jokios anketos, o moderatorių free gavau :)

Vienu žodžiu, neaiškink.

Šis forumas yra atviras diskusijoms, tad tu negali aiškinti kur rašyti kur ne :). Taipogi iš tavo aprašymo nematau nieko įpatingo, šudserver is coming.. tooo tooo

Galiu, nes aš to neprašau, rašom visiškai ne į temą... Koks skirtumas kokios idėjos, man reikia žmogaus kuris padėtų man dirbti, viskas.

O į tavo "šudserver is coming.. tooo tooo" atsakau "Bukaprotis is here"

(redaguota)

krc kuriu serveryy nebus taip kaip tie visi grp, krc bus liux, viskas kitaip bus, patiks visiems tikrai tikrai, nes nebus kaip visi serveriai. jei sudominau parasykitia man i az. tikrai tikrai patiks, nes sakau nebus mediku kaip grp ir pns.. liux

p.s daugiau nepasakosiu, nes jau matau kaip visi kopijuoja mano ideja

Redaguota , nario Marvin

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Nemanau kad kažkas norės padėti tokiam žmogui kaip tu. Žmonės nori išsakyti nuomonę o ant jų čia stumi.

Aš neprašau jų nuomonės, vadinasi man jos nereikia.

krc kuriu serveryy nebus taip kaip tie visi grp, krc bus liux, viskas kitaip bus, patiks visiems tikrai tikrai, nes nebus kaip visi serveriai. jei sudominau parasykitia man i az. tikrai tikrai patiks, nes sakau nebus mediku kaip grp ir pns.. liux

p.s daugiau nepasakosiu, nes jau matau kaip visi kopijuoja mano ideja

Apsimeti dunduku, nu šiaip, čia tavo reikalas.

O dėl moderatoriaus wtf? :D Kokie dar dvidešimt keli ? :DD Ir aš nerašiau jokios anketos, o moderatorių free gavau :)

Ne į temą bet įsiterpsiu ir aš. Negana to, kad kuri pasakas kaip tu kursi projektą, ir viską pirksi, ir nieko n-tą kartą neišeina. Moderatorių free?:DD gal tau papasakot tirkąją istoriją kaip tu gavai moderatorių? Gal pasakyti kai doneitinai Mariui 30€? Tad žinok melo kojos trumpos. O baigiant ties projektu, jei turėtum bent šiek tiek proto savo makaulėje, iš pradžių po biški samdytumeis skripterį kuris tau kurtų modifikacija(jei norėsi kad greitai padarytų tai ir kainuos kaip greitai), lėtai po biški, kai pabaiginėtų modifikacija, jau po biški ir pinigus investuotum į tokius kaip VPS ir t.t., aš tiesiog nesuprantu žmonių kurie skelbiasi kad kurią projektą, nors GM dar tik 40%. Man labai patiko mano vieno draugo Vokiečio pasakyta frazė "Samp yra šūdas, bet mes tą šūdą dar permodifikuojam, ir dadedam daugiau šūdo, kai kurie iš šūdo sugeba išgyventi, ir uždirbti".

7-years-strong.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...