Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu paprašyti jūsų, kad padėtumėt išsirinkti telefoną, nes niekaip neapsisprendžiu.

Turiu nusižėjęs kelis ir žemiau įdėsiu palyginimo nuorodą su jais.

Telefono privalumai:

• Gera kamera (būtų gerai, kad ir priekinė ir galinė būtų gera)
  • Nelaggintų 
  • Gera skiriamoji geba
  • Kad būtų normalaus dydžio ne itin didelis ir neitin mažas ekranas ir pats telefonas

P.S Kiek esu čia skaitęs tai daug kas rekomenduoja Sony, LG, Nexus, tai ir bandžiau ieškoti kažko iš tų firmų. Taip pat nedomina LG G3, nes žėjau, kad jis pradėjo lėčiau veikti po android naujos versijos, tai manau galima rasti geresnį variantą.

Biudžetas : ~350eur +/-

Telefonų nuoroda: http://www.1a.lt/compare/products/telefonai/mobilieji_telefonai/samsung_a500fu_galaxy_a5_16gb_4g_midnight_black/sony_d6563_xperia_z2a_turquoise_dock_station/lg_nexus_5_d821_16gb_black/samsung_g850f_galaxy_alpha_32gb_dazzling_white/sony_d5803_xperia_z3_compact_black

Stenkites ieškot telefonų iš 1a.lt parduotuvės, kadangi iš ten ruošiuosi pikti.

Neapsisprendžiu, nes šiek tiek gasdina itin prasta priekinė kamera, rašo nedidelius Mpix, bet žinau, kad ne nuo jų didumo priklauso kameros kokybė, tai nežinau ar ji gera ar ištikrųjų prasta

Ačiū už pagalbą.

Redaguota , nario `Absoii

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

Samsung Galaxy S3 Neo. Pigus telefonas,bet geras. Nelaggina žaidimai gera kamera.

http://www.1a.lt/telefonai/mobilieji_telefonai/samsung_i9301_galaxy_s3_neo_2014_onyx_black_16gb

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

(redaguota)

1. Visi androidai kaip tiksinčios bombos po 1-2 metų pradės laggint kaip tapkės.

2. Kameros visų geros.

3. Dydis nustato savo kainą.

O šeip siūlyčiau Samsung Galaxy A5, pats naujausias (įperkamas) samsung gaminys, tad neturėtų nuvilti.

Arba Galaxy alpha... geresnis varijantas net uš A5 manau. 8 branduoliai, gera kamera.

Redaguota , nario X1FioN

Samsung Galaxy S3 Neo. Pigus telefonas,bet geras. Nelaggina žaidimai gera kamera.

http://www.1a.lt/telefonai/mobilieji_telefonai/samsung_i9301_galaxy_s3_neo_2014_onyx_black_16gb

Tai, kad su savo biudžetu jis galėtų ir S4 pirkti

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Dėl G3 tai klysti, praėjo daugiau nei pusmetis nuo pirkimo, telefonas veikia taip pat kaip ir pačioj pradžioj, jokių striginėjimų ir kitų šposų neteko matyt. Telefonas ekranas taipogi kolkas nenuvylė, saulėj puikiai viskas matosi. Baterija laiko gan ilgai, tikriausiai dėl to, kad nežaidžiu žaidimų, tik retkarčiais. Ekranas irgi ne iš paprastų, abejoju, kad tik nukritus kitu kampu suduštų kaip kiti. Išvada - puikus telefonas, džiaugiuosi, kad jį įsigijau. Taip, kad pagalvok, nes už panašią sumą gali gauti geresnį telefoną, nei tu pasirinkai. :)

Jis išsirinko jau kelis variantus, kaip suprantu iš jų rinksis. Atidžiau peržiūrėk jo 1 pranešimą, gal pastebėsi tokią mėlyną nuorodą.  :mucha:

Bet tu sakai, kad jis gali gauti geresnį telefoną, negu pasirinko. Nu tipo sakai, kad vieną telefoną, pagal prasmę eina suprasti.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Bet tu sakai, kad jis gali gauti geresnį telefoną, negu pasirinko. Nu tipo sakai, kad vieną telefoną, pagal prasmę eina suprasti.

:oho:

Yra geresnių telefonų už panašią sumą, nei jis išsirinko http://www.1a.lt/compare/products/telefonai/mobilieji_telefonai/samsung_a500fu_galaxy_a5_16gb_4g_midnight_black/sony_d6563_xperia_z2a_turquoise_dock_station/lg_nexus_5_d821_16gb_black/samsung_g850f_galaxy_alpha_32gb_dazzling_white/sony_d5803_xperia_z3_compact_black

Redaguota , nario Praxi

Pirk ta G3 ir viskas, nieko geresnio cia tau nepasiulys uz tokia kaina.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nu, tai tu galėjai parašyti, kad geresnių telefonų, o ne telefoną, negu išrinkimo iš jo sąrašo nu kaip vieną, bet kelis nu nes tu parašei vieną, bet dabar jau sakai, kad daug, tai ir reikėjo rašyti, kad daug, o ne vieną

(redaguota)

O mano variantai? 

Tavo variantai tenkina mane. 

Dar galvojau apie Oneplus one arba Oneplus two, bet juos sunkiau gauti :/

Kažkodėl manęs tas LG G3 netraukia, bet gal gal.

Ką manot apie 1+one arba 1+two?

Redaguota , nario `Absoii

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...