Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas.

Sioje temoje nesiekiama nieko izeisti ar kazka pakeisti.

Kagi, dauguma nariu cia yra nuo 10-14 metu vaiku bei mergaiciu/marginu. Bet kodel visi taip giriasi, kad padare ta ar ana.  Siandien, sukuriau nauja tema del "pagiriu". Atsakymas buvo aisku, kad "Vaikas", "12 metu" ir t.t. Bet mane uzkliude tas, kad "Sokiai(diskoteka), gerimas, tai zailingas iprotis. Palauk, palauk, keleta kartu i metus atsigerti sampano, degtines ar alaus, tai zalingas iprotis I metus keleta kartu  Ir dar parase kazkoks mikimauzas, kad geriau eiti pasportuoti? :D Nu virsune, pats nieko neismano (nenuvertinimas), dar komentuoja ir klaidina zmogu. Paspaulyje nera zmogaus kuris neatsipalaiduotu, nueidamas su mergom i diskoteka. Nors beabejo, siame forume 50% rupi zaidimai, bet tikriausiai zymiai daugiau, koki 75%. Likusieji, uzsidirba, ar siaip laika leidzia. Kodel kai sukurus nauja tema, pvz "Rekomenduokit koki pirkti alcholi" - Neatsiras joks narys su teigiamu atsakymu, tik prasides "Uzauk pirma" ir pns. Taip, drasiai galiu dristi, kad siais laikais "Jaunimas(vaikai)" Yra agresyvus. WhyDotas, isleido daina "Setone prasau" - yra mates kokie vaikai, anaiptol, dar buvo nuteistas, uz protingus zodzius. Istatymas - uzdrausti musti vaikus? Nu pasaulis grimsta i dugna, parodykit bent viena, gera vaika, kuri nebuvo musamas. Kodel dabar zmones koki 25-40 metu yra normaliu? O todel, kad nuo tevu vaikysteje gaudavo i kaili. Buvo pagarba suaugusem. O dabar? Dabar ir vaikas pasiulys i "snuki" ir dar paprasys nupirkti cigareciu/alchololio. Suprantu, kad si tema beprasme, bet tie "Posteriai" kurie vaidina visazinius, viska ismano, bet tik 12-15 metu. Bet tik noriu pasakyti, pirma pagalvokit - tada padarykit. 

Visi turim teise pataisyti kitu zmoniu nuomone, bet jokiais budais, ju paciu! Tie 16-20+ metu, suprantu, kad jau visus narius nuvertina (vadina, vaikais), nes ju cia daugiau, nei suo blusu turi. 

Palinkesiu jums dideles sekmes.

Pabreziu:

Si tema nera sukurta, izeisti kazkoki nari.

(redaguota)

Argi nežadėjai eit į klubą ir nusigert ?  :lol:  O žiūrių sėdi šiame forume ir kuri temas,  :funny:

Zmonys i kluba eina vakare, beveik nakti. Nusigerti, ne tavo mados. Buti latras ir sedeti prie pc 24/7.

Tik komentuoti ir te sugebi.

Ir zmoniskai prasau, nebekomentuok mano kurtose temose. Nes tavo nuomone, man tikrai neidomi.

Redaguota , nario Real Pain

Zmonys i kluba eina vakare, beveik nakti. Nusigerti, ne tavo mados. Buti latras ir sedeti prie pc 24/7.

Tik komentuoti ir te sugebi.

Žiūrių dar ir lietuvių kalbos pamokų nelankai. 

Sakei 

Si tema nera sukurta, izeisti kazkoki nari.

Bet kažkodėl mane "mikimauzu" pavadinai :

Ir dar parase kazkoks mikimauzas, kad geriau eiti pasportuoti?  :D

Tai kaip dabar čia išeina ?

Vo vo. Prasideda "Lietuviai". Man geda kad mano pase, raso kad as lietuvis. Ir ta suknista kalba esu panaikines is klaveturos. 

Welcome to internet, kiek esu forumuose buves, jai tavo nuomones nesutampa su kitu, reiškia tu arba vaikas arba gėjus.

Kitaip negali buti.

Tu neturi ką veikt? :D niekam gi neįdomu xd gyvenkit savo gyvenimą xd

Taip, iki 22val. neturiu ka veikti. As gyvenu savo gyvenima, bet kazkoks zmoguti, bando sudrumsti.

Bet tavęs nesuprasi, vadini forumo narius vaikais ir noliferiais, bet kažkodėl klausei "vaikų" ir "noliferiu" kaip praeit pagirias. 

Skaityk atidziau bet:

Nors beabejo, siame forume 50% rupi zaidimai, bet tikriausiai zymiai daugiau, koki 75%. Likusieji, uzsidirba, ar siaip laika leidzia

Siūlau išmokti ignoruoti, kaip ta darau aš, žmones gave anonimiškuma, leidžia sau viską, bet nieko, taisingai baldas sako, jau po biški anonimiškumas baigesi, ir win 10 prie to prisideda.

Tavo postai, vis protingeja vienas po kito :D Bet tikriausia teisybe sakai.

Tavo postai, vis protingeja vienas po kito :D Bet tikriausia teisybe sakai.

Ant manes daug žmoniu čia stumia, pagrinde del temu, žiūrėk, ir ka jie iš to stumimo gauna? Špiga!!! jie lieja savo pikti, dėl kažkokiu patirtu nuoskaudu.

Aš visada patariu įgnora pisti, nes jei ir laimėsi ginča internete vis tiek liksi dalbajobu...

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Ant manes daug žmoniu čia stumia, pagrinde del temu, žiūrėk, ir ka jie iš to stumimo gauna? Špiga!!! jie lieja savo pikti, dėl kažkokiu patirtu nuoskaudu.

Aš visada patariu įgnora pisti, nes jei ir laimėsi ginča internete vis tiek liksi dalbajobu...

Na nematau kodel tureciau nusileisti kazkokiems pienburniams. Cia jau ne durniui kelia duoti. Nusileisi, ir busi visu apmyzdamas.

Na nematau kodel tureciau nusileisti kazkokiems pienburniams. Cia jau ne durniui kelia duoti. Nusileisi, ir busi visu apmyzdamas.

Kai ignoruoji jiems nusibos, kiek ant manes stume čia jau prisimenu vienas erelis, i jo postus neatsakydavau, viskas jam nusibodo, nes suprato, kad nėra naudos, jie jokios įtakos tavo gyvenime neturi :)

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Na situacijos dėl ko čia viskas prasidėjo tai ,bet mano manymų čia žaidimų diskusijų forumas o ne alchoholio skyrius :D , bet galbūt tie vaikai kurie sako kad atsipalaiduot retkarčiais yra blogai manau sėdi namuose , o Jų draugai internete . ;)

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Na situacijos dėl ko čia viskas prasidėjo tai ,bet mano manymų čia žaidimų diskusijų forumas o ne alchoholio skyrius :D , bet galbūt tie vaikai kurie sako kad atsipalaiduot retkarčiais yra blogai manau sėdi namuose , o Jų draugai internete . ;)

Ne achololio forumas :D Na as ne Latras, ir abejoju ar cia yra. Tik sakau, atsipalaiduoti su alcholoiu jau nuodeme, viskas jau latras? Tie dar gyvenimo nemate, paauks ir supras, kas yra merga. Vienas kai pasake "Merga tik vaiku zaidimai" Nu cia jau ir nebera zodziu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...