Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki parduodu savo sarg.lt paskyrą nes atsibodo žaisti ir norėčiau parduoti kuo greičiau :) 

info: 

verslas su vip 4.5k į min.

1,6m xp. 

600k teisėsaugos xp. 

550k prekeivio xp. 

21 skinas ar 20

pinigų nėra. 

Žinomas nickas.

Nevardinis nickas.

Gerai sutaria su prekeivių valdžia. 

ir kitų darbų xp yra po kaškiek. 

P.s dominą tik cs;go skinai. bankinis pervedimas, paysera.

Redaguota , nario Cocola_Fanta

Pagarbiai,

Star

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Na kas žaidžia sargą galit pirkti, bet man sargas atsibodęs tas pats per tą patį, kas dieną prisijunginėdavau keldavau ridą ir kai esi bedarbis jokio veiksmo nėra ir įdomumo, pamenu dirbau swatu bet vistiek įdomumo nebuvo dabartiniai serveriai įdomesni (už lmg, sarg) tokie kaip vLRG.LT(nebūtinai), las-venturas.lt ir kiti nes sarge atnaujinimai būna retai ir padaro 2-3 nereikšmingus kartais jie būna svarbūs bet manes tokie serveriai kaip LMG, Sarg nebetraukia dažniausiai kapoju csgo arba koduoju savo gamemode. Las ventura anksčiau žaisdavau patikdavo bet atsibodo bet las-venturas daugiau įdėjų ir įdomumo turi už sarg ir lmg sudėjus. Linkiu sekmės pardavime.

Redaguota , nario Karolis.ExE

Na kas žaidžia sargą galit pirkti, bet man sargas atsibodęs tas pats per tą patį, kas dieną prisijunginėdavau keldavau ridą ir kai esi bedarbis jokio veiksmo nėra ir įdomumo, pamenu dirbau swatu bet vistiek įdomumo nebuvo dabartiniai serveriai įdomesni (už lmg, sarg) tokie kaip vLRG.LT(nebūtinai), las-venturas.lt ir kiti nes sarge atnaujinimai būna retai ir padaro 2-3 nereikšmingus kartais jie būna svarbūs bet manes tokie serveriai kaip LMG, Sarg nebetraukia dažniausiai kapoju csgo arba koduoju savo gamemode. Las ventura anksčiau žaisdavau patikdavo bet atsibodo bet las-venturas daugiau įdėjų ir įdomumo turi už sarg ir lmg sudėjus. Linkiu sekmės pardavime.

Sveikas Karoli, taipogi man yra atsibodęs tas sarg bet kas pradeda tiems patinką :) Aš žaidžiu las-venturas ::) 

Pagarbiai,

Star

ir ką tu savo šita "labai įdomi"a istorija norėjai pasakyti ? Postas išvis nesusijęs su tema, neperki - nerašai savo istorijų.

o.t - sekmės randant pirkėją.

(redaguota)

ir ką tu savo šita "labai įdomi"a istorija norėjai pasakyti ? Postas išvis nesusijęs su tema, neperki - nerašai savo istorijų.

o.t - sekmės randant pirkėją.

Gal geriau patylek :mucha:  nei nesakiau kad įdomi,  tai būk protingas ir patylėk,  tiesiog esu bendraujantis žmogus ne kaip tu, parašiau ir palinkėjau sekmės  :kiets:

Redaguota , nario Karolis.ExE
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...