Peršokti į turinį

Prisimeniau gerą filmą


Takumotokari

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Niekšai/Svolochi vadinasi filmas

 

Aprašymas:

 

1943-ji, II-sis pasaulinis karas pačiame įkarštyje.Abiem pusėm - tiek naciams, tiek sąjungininkams - seniai tapo aišku, kad karas greitai ir paprastai nesibaigs. Dabar jau nesvarbu, kokiomis priemonėmis kovojama, nebesvarbu, kiek aukų tai pareikalaus.

 

Pulkininkas Višneveckis (akt. Andrei Panin) gauna įsakymą paruošti diversijos grupę - paruošti kariai turės sunaikinti vokiečių "Edelveiso" komandą. "Edelveisas" sukėlė daug galvos skausmo rusų karinių pajėgų vadams. Tad Višneveskiui tenka užduotis nedelsiant nušluoti nuo žemės paviršiaus vokiečių karinę grupuotę. Tačiau misiją visiškai slapta.

 

Ar karas - tik suaugusiųjų reikalas ? Toli gražu... Pulkininkui Višneveckiui pavedama surinkti apmokyti paauglių komandą - komdą, sudaryti iš jaunųjų nusikaltėlių, nepritapusių šiame gyvenime ir nebeturinčių ką prarasti.

 

Jo dešinioji ranka ir ištikimas bendražygis ne tik šioje užduotyje - dėdė Paša (akt. Andrei Krasko). Jie drauge privalo iš paauglių padaryti tikras žudymo mašinas, apmokyti mažamečius nusikaltėlius žudyti negalvojant, paklūstant vado žodžiui.

 

Misija ypač slapta, tačiau pulkininkas žino, kad vadovybė įsakymu po misijos įvykdymo mažamečių karių komanda bus sunaikinta - per daug žinantys liudininkai niekam nereikalingi, o ir šių "visuomenės atmatų" tikrai niekas nepasiges šalyje siaučiant karui...

 

O taip vadinamų "svolačių" komanda išties marga - keturiolikmetis žudikas Tiapa (akt. Sergey Rychenko), vagis Katinas (akt. Aleksandr Golovnin)... Štai su kuo Višneveckiui ir jo bendražygiui teks turėti reikalų. Tokiems ir nugarą nejauku atsukti. Tačiau po baisiomis etiketėmis slypi tesiog sulaužyti pasimetusių ir niekam nereikalingų vaikų likimai. O karas jiems ruošia dar ne vieną išbandymą...

 

Paaugliai gauną pilną kario apmokymą ir išsiunčiami sunaikinti "Edelveiso" bazės Alpėse.

Naujai iškepti kariai palikti kalnuose privalo įvykdyti misiją.

 

Kokius sprendimus padarys šie sužvėrėję vaikai ? Ar gali jų sužalotose širdyse ir sielose atgimti teisingumo, kaltės, garbės jausmai ?

 

Veiksmo drama "Svolačiai" - naujas žvilgsnis į karą. Žvilgsnis pamirštų, niekam nereikalingų ir išduotų vaikų akimis.

 

Vertinimas : 10/10

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...