Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi man reikia pagalbos, nes tarkim kai sėdžiu prie kompiuterio man jas labai skauda, ir eina kartais ašaros kartais kai ilgai įsijaučiu tai kartais nelabai skauda, o kai būnu lauke arba nuo kompo einu tai man akis mažiau skauda taip jau koki mėnesi ir dar keleta dienų gal turit kokių patarimų ką daryt ir kame problema? :/ dekuj

bunu prie kompo beveik visą dieną.

Redaguota , nario Mr.Pepsis
(redaguota)

Pirmas dalykas, daugiau skirti laiko laukui, akys negauna pailsėti todėl ir skauda. Arba kai sėdi karts nuo karto nulipk nuo kompiuterio ir pažiūrėk pro langą į žalius medžius ar horizontą ir mankštink akis. :)

Pabūk be kompiuterio nors 2 dienas, arba nusistatyk laiką, kiek per dieną sedėsi.  :)

P.S Patariu mažinti sedėti prie kompiuterio arba turėsi blogų pasekmių. ;)

Sekmės. :)

Redaguota , nario Haris^^

Kompiuterio problemos. Aš pats akinius nešioju nuo birželio, pas daktarus buvau tai dar porą savaičių prieš akinius vaistus turėjau lašint, bet tai aš nematau normaliai be akinių, trumparegyste gavau, o šiaip jo, galėtum nueit pas daktarus ir gal kokį gydymą skirs ir dėl savęs mažiau būk prie kompo, išeik į lauką su draugais ar su dviračiu.

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

Man kartais irgi skauda ,jei prisėdu prie kokio kito pc ,ten kitas ekranas ,nežinau gal akys nepripratusios ,bet kai prie savo prisėdu nebe taip. Bet šeip nepatarčiau sedėti tiek daug prie kompiuterio išeik į lauką ,pasportuok bu raumenys atrofuosis ,eik prie turniko nors kelis prisitraukimus padaryk ,neužtenka vien išeiti į lauką ir pasedėti ant laiptų reikia ir raumenį biški patreniruot kaip sakoma ,juk nenori tapt "šlapenke" ;)

i39_7823f6d106588dc2741203554f9d1819806.

(redaguota)

Sakoma kad nuo smaukymo skauda akis,apankama :D

Rep.

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.

Reklamos vieta

Geros dienos.

Patarimas toks vis pažiurėk pro langą į tolimus objektus tada į artima tarkim į pirštą arba stalą kokį tada vėl į tolima, na taip ir pakartotkelis kartus kas 30min arba bent 1h, jei jau negali nuo kompo nueit visą dieną, jei pajėgtum tai patarčiau tiek nesėdėt prie kompo, nes jaučiu iš taves ten tik skystalas-minkštakūnis liks, bet jei neįstengsi net pro langa pažiurėt kartais tai dar vienas patarimas eik į optika arba fielman ir nusipirk akinius greitai tau jų prireiks...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...