Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3978 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2a6268a16316014204b4335a098f631c699.jpg

„2K“ išsklaidė visus pastaruoju metu sklandžiusius gandus - leidėja oficialiai patvirtino „Mafia 3“. Pilnas žaidimo atskleidimas įvyks kitą savaitę, rugpjūčio 5 dieną.
Socialiniame tinkle „Twitter“ patalpintas paveikslėlis, kuriame matome užuominą į būsimą veiksmo vietą bei laiko periodą.

Kokioms platformoms bei kada žaidimas bus išleistas, šiuo metu neskelbiama. Pirmosios detalės apie žaidimą bus paviešintos „Gamescom“ parodoje rugpjūčio 6-9 dienomis.

Šaltinis: Games.lt http://www.games.lt/g/news.full/38864

• Teigiamai 4

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

as uz tai, kad kopinam naujienas ir dedam i sg, bet nesugebet paciam parasyt mini apzvalgos, susidedancios is 4 eiluciu, tiesiog apgailetina Ta

Tai rašyk pats jei tau labai jau skauda širdi nuo to.Be to proto bokšte ką daugiau ir berašyt jeigu jokiu detaliu nėra...

Svarbiausia kad kiti sužinotu fakta, o jis mat čia verkia dėl kažkokiu mini apžvalgu ir kitokiu briedu.

76561198155908169.png

Tai rašyk pats jei tau labai jau skauda širdi nuo to.Be to proto bokšte ką daugiau ir berašyt jeigu jokiu detaliu nėra...

Svarbiausia kad kiti sužinotu fakta, o jis mat čia verkia dėl kažkokiu mini apžvalgu ir kitokiu briedu.

esme tame, kad toki reporta gali parasyt 10m vaikas, o jeigu daugiau nieko nera parasyta, tai sugalvok pats ka parasyt, arba nedaryk gedos ir nekopink 5 sakiniu reporto

geda

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Eina sau , laukiu nesulaukiu :o

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Aisku tures :D Bet namatau tolko pirkti tokius xbox :D Kai uz tokia suma gali nusipirkti gera pc :D

Tai tu pažiūrėk kad kiekvieniais metais pc reikalavimai žaidimuose didėja, tai reguliariai reikia ta pc atnaujint kad galėtum žaist žaidimus,nes pvž šiais metais gali pavežt žaidima koki, o kitais metais jau nebe.

76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3978 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...