Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kompiuteris pastarosiomis dienomis pradeda išsijungti aš manau, kad įkaista, bet aš nelabai ką turiu daryti. (stocianarus) Kartais jungiant darosi ~4 restartai, kad įsijungtu pc, o kartais nebūna. Kompiuteris persikrauna po 30-40 minučių. 10€ į banko sąskaitą jai atsakymas padės.

speccy : http://prntscr.com/7wlnyh

Redaguota , nario Duduvv

Nueik į procesoriaus ir GPU gamintojų puslapį ir pasižiūrėk maksimalią temperatūra. Jei ji panaši į tavo kompiuterio, tai reiškia aušinimą turi keist, arba termo pastos užtept. Aišku dar padėtų kompiuterio pravalymas. Patikrinti temperatūras naudoju šią programą
http://www.almico.com/speedfan451.exe
Sėkmės :) 

E-Travi.gif

padėk ranką ant kompiuterio ir pažiūrėk temperatūra, jeigu tikrai kais, tai jausi šilumą. O šiaip pabandyk ventiliatorių pakeisti.

Nieko

pradziai siulau parsisiust speccy programa ir imesti cia ka rodo atsizvelgiant i tai galesim nuspresti kame beda

numeičiau

Parašyk į skype tomas.under padėsiu per teamviever.

Patikimumo tema:

http://www.supergames.lt/topic/159715-ar-martini-yra-patikimas/

jau

Nueik į procesoriaus ir GPU gamintojų puslapį ir pasižiūrėk maksimalią temperatūra. Jei ji panaši į tavo kompiuterio, tai reiškia aušinimą turi keist, arba termo pastos užtept. Aišku dar padėtų kompiuterio pravalymas. Patikrinti temperatūras naudoju šią programą

http://www.almico.com/speedfan451.exe

Sėkmės :)

pabandysiu

Vienas iš variantų, tai termo pasta po procesoriumi, bet tada maža tikimybė, kad po 4 restartų pasileistų, o kitas variantas, tai kondensatoriai stovintys ant procesoriaus matinimo yra jau išdžiūvę ir pasipūtę (turėtų matytis vizualiai)

pabandysiu

Prieš tai nemetė repair windows lentelės?

Manau čia ne užkaitimo problema o tiesiog kontaktų kurie priverčia restartuoti kompiuterį. Vešk pas meistrus, man bent nemokamai šitą bėdą sutvarkė.

mete.

(redaguota)

negali būt nesenai pirktas.

Gali ir tą pačią dieną būt blogai, jei gautas brokas. Be to, gal blogai įkišai jungti 24-PIN į motininę, nes man taip buvo, kai rinkau kompiuterį, dėl to persikraudavo jis. Be to, gal motininės priekį ar galą kas nors liečia, kokie nors laidai? Irgi galima problema, jog vyksta trumpas jungimas motininės gale ir dėl to išsijungia kompiuteris, vėl gi, buvo taip pat pas mane, kai rinkau sau kompiuterį :D

Redaguota , nario Tautedorus

Gali ir tą pačią dieną būt blogai, jei gautas brokas. Be to, gal blogai įkišai jungti 24-PIN į motininę, nes man taip buvo, kai rinkau kompiuterį, dėl to persikraudavo jis. Be to, gal motininės priekį ar galą kas nors liečia, kokie nors laidai? Irgi galima problema, jog vyksta trumpas jungimas motininės gale ir dėl to išsijungia kompiuteris, vėl gi, buvo taip pat pas mane, kai rinkau sau kompiuterį :D

buvo, kad vienas kištukas netiko tai įkišau :D nebuvo 2x2, tai į 2x2 skyle įkišau 4x2. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...