Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Piešiant telefonu:

Baneris 0.50€

Parašas 0.30€

Piešiant kompiuteriu (gimp programa):

Baneris 0.80€

Parašas 0.40€

*Paprastas avataras 3 rep.

*Pirmenybe teikiu užsakymams piešiant telefonu (jei galvojate kad neimanoma su tel. Gražiai nupiešti - klystate!) Kiekvieną darbelį darydamas stengiuosi viska gražiai suderinti. Užsakymai PM.

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

Uz parasyta teksta? kad cia net moket nera uz ka :D Kiekvienas paint pasijunges galetu tai padaryt.

:D prikolas tu *Myliu SuperGames.lt*, atsiprašant... Ten ne tik tekstas parašytas ir kas pas tave per avataras stovi kritike *Myliu SuperGames.lt* :D pilka fona uzdejai ant kampu biski pilkesni atspalvi ir tekstas :D va pas tave tai tikrai avataras geras...

:D prikolas tu *Myliu SuperGames.lt*, atsiprašant... Ten ne tik tekstas parašytas ir kas pas tave per avataras stovi kritike *Myliu SuperGames.lt* :D pilka fona uzdejai ant kampu biski pilkesni atspalvi ir tekstas :D va pas tave tai tikrai avataras geras...

Vis daugiau darbo atlikta negu pas tave parasytas tekstas :).

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

*Myliu SuperGames.lt* žmogau nebesicirkink ka ... kas daugiau ... aš toki avatara kaip tavo patepliočiau užsimerkes.. pas mane daugiau, jei neturi akių ir neįžvelgi tavo bėdos.. Ot kritikai *Myliu SuperGames.lt* patepliojo kreiva ranka avatara ir jau picaso primeta...

Tu gal ramiau? Ismok pradziai kritika priimti, o paskui jau atidarinek shop'us. Patikek, as irgi anksciau toks buvau nepriimdavau kritikos. Bet dabar del to gailiuosi, nes supratau kad toji kritika yra tikrai reikalinga.

QMkPpxPDYY0fu.gif

*Myliu SuperGames.lt* tu mandras... Ten ne tekstas ant paveiksliuko Picaso tu!

P.s. koki sugalvosi dabar? Tašką per vidurį ir teksta šone?

Negalvojau ir negalvosiu dabar. :D. Ir prie ko tas tavo Picaso *Myliu SuperGames.lt*? :DD Pasakyk tu man dar kad ten dar by.bys tavo uzsleptas. Nes matosi kad psihuoji kad tavo pimpalo ten niekas nemato :D

QMkPpxPDYY0fu.gif

(redaguota)

Tau jau tikrai butu pats laikas i ligonine :/, arba bent jau laukan iseit galva prasipust.

Nekopijuok mano teksto... Tai tau čia ligoninėn reikia prapust galva. Prisikniso *Myliu SuperGames.lt*.

Tiesiog gali atsiknist? Elgiesi tartum vaikas.. Erzina, erzina prisiknises.

Jei atėjai pakritikuot, prašom, bet tik nemačiau nei vieno pono normalaus darbo be ip board dizaino (tas toks *Myliu SuperGames.lt*).

Redaguota , nario MrT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...