Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

8 balsai

1. 1. Ką kurti?

• Žaidimų serveriai
      2
    • Žaidimų projektai
      2
    • Support
      2
    • Failai
      2
    • Kita (parašysiu komentarą)
      0

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi

Išsirinkit :D

Čia paaiškinimai:

• Žaidimų serveriai - tai samp sveriai ir pnš
  • Žaidimų projektai - tai Clash of clans žaidimas, ir pnš...
  • Support - ir taip aišku
  • Failai - forume sudėti failai

Kuriu atskirą temą, ne tam kad eurų gauti, o tam kad būtų lengviau. 

Supraskit, nenoriu kurti to, kur nebus žmonių.

Redaguota , nario Rolex

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Jei sudominsi žmones jie lankysis bet kur, gal ir rašo daugelis lankytųsi kokiam serveryje, bet kai tu jį sukursi ir jų nesudominsi, jie ir nesilankys, todėl galvok su kuo ir kaip tu sudominsi žmones ir kurk projektą, kurį nori kurti tu, kuris tau labiau prie širdies, ir kuriam tu turi daugiau idėjų.

Nieko nėra kas būtų man prie širdies, o įdėjų visur yra, tik reikia atrasti ką kurti

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Na nežinau apgalvok kiekvieną variantą kaip dėl hostingo ar VPS kiek tau viskas kainuos, ir pnš. na ir kur palankiausios sąlygos tą ir rinkis.

Na jo idėjų, na bet kokį samp kurti, reiktų jau scripterio. Ir tas turbūt nemažai imtų :/ O cs, pats viską mokėčiau ten per porą savaičių startuočiau pilnai. Bet kaip tu sakiai, man labiau prie širdies yra kažkoks tik forumas :/

Arba prisijungčiau prie projekto kokio nors, kaip remėjas.

Redaguota , nario Rolex

(redaguota)

Na jo idėjų, na bet kokį samp kurti, reiktų jau scripterio. Ir tas turbūt nemažai imtų :/ O cs, pats viską mokėčiau ten per porą savaičių startuočiau pilnai. Bet kaip tu sakiai, man labiau prie širdies yra kažkoks tik forumas :/

Arba prisijungčiau prie projekto kokio nors, kaip remėjas.

Na aš galvoju apie vieną projektą, dėja pats negaliu jo sukurti, o kad sukurti svetainę su keliais scriptais vistiek taip pat imtų nemažai, tai dar taip pat galvoju, po biškį taupau pinigus, ir pats mokausi PHP, bet sunkiai man su ja... Na bet manau apie projektą jau apmąsčiau viską, trūksta arba žinių, arba pinigų.

Redaguota , nario Str33t

Na aš galvoju apie vieną projektą, dėja pats negaliu jo sukurti, o kad sukurti svetainę su keliais scriptais vistiek taip pat imtų nemažai, tai dar taip pat galvoju, po biškį taupau pinigus, ir pats mokausi PHP, bet sunkiai man su ja... Na bet manau apie projektą jau apmąsčiau viską.

Žynau, pats learning :D

Jeigu norį, į pm papiešk apie ką tu galvoji, gal susitartume?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...