Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Logo  

11 balsai

1. 1. Kuris logo gražesnis?

• Pirmas variantas geresnis
      7
    • Antras variantas geresnis
      4

Recommended Posts

Sakai nupieštum visą characteri ? :) nes ji piešė pats tas kuris kūrė banerį o šiaip neatmazink kad (užimtas) esi nes prapistum vaikas.

Nu charecterį nenupiesčiau, nes nesu bandes animuot... O dėl to vaikas, geriau tylėk...  :D

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Nu charecterį nenupiesčiau, nes nesu bandes animuot... O dėl to vaikas, geriau tylėk...  :D

Vyruti, iš dalies jis tiesą sako, bei priimk kritiką, nes tai vedą tolyn, o ne atgal..

p.s manau jei jis neišmanytu daugiau ar mažiau apie meną/gfx'inimą nekomentuotu čia, tad.. ir čia yra tavo pastebėjimo klaidų, beje, jeigu nori išsiaiškinti su juo kas yra kaip ir kas yra geresnis, pasiūlyk jam kovą, jai jis turės garbės atstovauti sau ir atsakyti už savo žodžius, valio, jūs galėsit susigrumti "virtualioje" erdvėje sukūrę tam tikrus darbus ir pristatę vertinti čia esantiems žmonėms, tad nekelkit abu burbulų ir išmokit gyvent priimdami kritiką ir draugiškai. THATS ALL.

Vyruti, iš dalies jis tiesą sako, bei priimk kritiką, nes tai vedą tolyn, o ne atgal..

p.s manau jei jis neišmanytu daugiau ar mažiau apie meną/gfx'inimą nekomentuotu čia, tad.. ir čia yra tavo pastebėjimo klaidų, beje, jeigu nori išsiaiškinti su juo kas yra kaip ir kas yra geresnis, pasiūlyk jam kovą, jai jis turės garbės atstovauti sau ir atsakyti už savo žodžius, valio, jūs galėsit susigrumti "virtualioje" erdvėje sukūrę tam tikrus darbus ir pristatę vertinti čia esantiems žmonėms, tad nekelkit abu burbulų ir išmokit gyvent priimdami kritiką ir draugiškai. THATS ALL.

Tu nepaskaitei ;D Aš jam jau siulau o jis myžą ir sako neturiu laiko .. ;D

Nu tai va o jis piešė characterį krč matos kad myži į kelnęs ir bijai gfx kovą daryt.. nes žinai kad nesugebi

Nera ko bijoti man, jei aš užimtas esu ką man daryti, mesti visus darbus ir čia žaistis?

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Patylesiu gal geriau..

Kuom uzimtas? Daugiau kampuotu darbu darbai ar dirbi su SoulMC sudserveriu kurio dienos suskaiciuotos?

Čia tau turėtu būt neaktualu. Tikrai nesuskaiciuotos, tiek pragyvenom ir dar minimum 1 metus gyvuosim, kol mokytis neisvaziuosiu..

Patylesiu gal geriau..

Kuom uzimtas? Daugiau kampuotu darbu darbai ar dirbi su SoulMC sudserveriu kurio dienos suskaiciuotos?

Juodą.

Nera ko bijoti man, jei aš užimtas esu ką man daryti, mesti visus darbus ir čia žaistis?

Tik prašau nesakyk kad dar esi to soulmc įkurėjas ? :D Vpš mulkis kažkoks kurį tampo už durniu stbl sėdi namuos baltu veidu neatkelia savo subinės nuo pc draugų neturi nebent tų VIRTAULINIU. Stbl tam serve jam visi patikliauja kad gautu op ;D O šiaip stbl net lauke nebuvęs jau vasara nebent kai mama paprašo bulkos nupirkt į parduotuvę nueit

Juodą.

Tik prašau nesakyk kad dar esi to soulmc įkurėjas ? :D Vpš mulkis kažkoks kurį tampo už durniu stbl sėdi namuos baltu veidu neatkelia savo subinės nuo pc draugų neturi nebent tų VIRTAULINIU. Stbl tam serve jam visi patikliauja kad gautu op ;D O šiaip stbl net lauke nebuvęs jau vasara nebent kai mama paprašo bulkos nupirkt į parduotuvę nueit

Duok skype uzpisai. 

Deathz iš tavo komentarų susidaro vaizdas,kad tu kritiką laikai visišku stūmimu ant žmogaus,kuris bando tobulėti? Užuot vadindamas save pro gfxeriu ir siūlydamas tą savo Gfx battle parašytum kas blogai.

P.S: Renderį galėjai įblendinti, būtų gražiau atrodęs.

Čia buvo dėl to kad jis žiauriai užpiso kad tiesiog negali priimti kritikos kurią parašiau kad per 10 min gali tikrai geresnį darbą padaryt

Ir paaiškinau textas chujovas ir renderis o jis dar šaudė atgal tai tikrai aš netylėsiu jeigu jis sako lengva lengva bet net menkiausio darbo nesugeba atlikti.

Beto šitas kaip sakai stūmimas kekvienam gfxeriai padeda prasiveršt nes jeigu jie nežiūri į tai rimtai jiem *Myliu SuperGames.lt* pasakai renderis ane blogai blendinimas jiem bus *Myliu SuperGames.lt* reikia sakyt grūbiai ir griežtai pats taip po bišk prasimušinėjau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...