Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žmogau aš už ta ad gaunu pinigus o tu be ad paviešinai...

Rimtai... Tau patiktu sakykim jei dirbtum o tau nemokėtų? Aš atrenku straipsnius ir dedu i wordpressa tai yra mano darbas ir už tai tau tereikia palaukti 5 sec... Nori pamatyt - susimoki. O dabar pasielgei kaip nevykėlis, atsiprašant.

Norėjau tau dėt - rep bet netyčia paspaudžiau +*

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

Rimtai... Tau patiktu sakykim jei dirbtum o tau nemokėtų? Aš atrenku straipsnius ir dedu i wordpressa tai yra mano darbas ir už tai tau tereikia palaukti 5 sec... Nori pamatyt - susimoki. O dabar pasielgei kaip nevykėlis, atsiprašant.

Čia tas pats kaip dirbti valkatos darbą už centus...

subwoofer-animated.gif

Fsio atleistas ieškokis kito darbo...

Tai gerai, koks skirtumas. Vis tiek žmogus siekia naudos. Kas jos nesiekia šiais laikais ? Labai sunku palaukt 5 sekundes ir ne tik padėt žmogui, bet ir pasiskaityt įdomu straipsnį ? Wou. Keisti žmonės šiais laikais, kad tik įžeist, pakenkt.

Dėkui. O tu jokeris parodyk dabar normalu darba 16-mečiui... Su diplomais dabar darbo negauna. Ir tikrai nemanau kad pats kažką, kritikas, geresnio dirbi, visko ko tau reikia iš tėvu pinigų... O aš nemėgstu to ir kur tik randu galimybe užsidirbt nauduojuos tuo...

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

toli tau iki tų centų per internetą. aplamai, būtų tavo nuotraukos tai ir dėk, o dabar iš kažkieno kito darbo užsidirbt bando :D

o Gorden +.

Neirodinėsiu, pasidomėk. O šis payment'as gal tave biški atmuš nuo kritikos ką? http://sh.st/c31wd

Vaikai susirinke bliamba kritikai didieji. Eikit tetrio arba savo sampo lošt...

Nu ne tavo čia foto. Taip pat galima lengvai suklastoti.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...