Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lukonic tik pinigai ir terūpi o ne forūmas. O šeip ''Drakonas mirė tegyvuoja Drakonas''

Man idomu kas ten jam moka uz moderatoriaus darba :D

Manau čia kiekvienam tai rūpi labiau. Bet jis mando paliesti vaira šio projekto.

Yra įrodymai. Kad Marius(*Myliu SuperGames.lt*), Raudonas, PRanas, kažką darytų, būtų kitaip.

Mažai tokių atvejų.

Playing.supergames.lt > kas ten per *Myliu SuperGames.lt* :D

playing.supergames.lt sg sa-mp servas kaip supratau.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Dabar taip, pasakysiu ir savo juodasias ir baltasias skyles.

•Temos kūrėjo vartotojas yra beveik naujas, nes pranešimų nėra visai, drysta teigti apie Marių ir kitus šio tinklapio administratorius.

•Taip, Eimantas P. yra tas žmogus kuris tikrai nevertas moderatoriaus posto (apgavimai, nerišlūs sakiniai, gramatika ir t.t)

•95% jog čia rašai iš antro vartotojo, nes bijai gauti užblokavimą ar šiaip bijai jog pabloginsi savo reputacija. Antras vartotojas +1 prie žlugimo ribos.

•Marius nevaikas, turi savo gyvenimą, žmoną, vaiką, ne taip kaip jūs čia visi rašantieji.

•Visi rašo jog va koks Marius ir kita administracija bloga, nes nepriėmė į moderatorius?

•Gustas tai kažkokio supergames serverių administratorius, kurį pirmą kart matau, nei darbo nei incetyvų, todėl nemanau jog reikia čia kažkokio serverio.

•Pranas su Ksorak dirba forume, tik jūs nematot, nes nesekat jų.

Tai tiek.

P.S nėra nardymo.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Dabar taip, pasakysiu ir savo juodasias ir baltasias skyles.

•Temos kūrėjo vartotojas yra beveik naujas, nes pranešimų nėra visai, drysta teigti apie Marių ir kitus šio tinklapio administratorius.

•Taip, Eimantas P. yra tas žmogus kuris tikrai nevertas moderatoriaus posto (apgavimai, nerišlūs sakiniai, gramatika ir t.t)

•95% jog čia rašai iš antro vartotojo, nes bijai gauti užblokavimą ar šiaip bijai jog pabloginsi savo reputacija. Antras vartotojas +1 prie žlugimo ribos.

•Marius nevaikas, turi savo gyvenimą, žmoną, vaiką, ne taip kaip jūs čia visi rašantieji.

•Visi rašo jog va koks Marius ir kita administracija bloga, nes nepriėmė į moderatorius?

•Gustas tai kažkokio supergames serverių administratorius, kurį pirmą kart matau, nei darbo nei incetyvų, todėl nemanau jog reikia čia kažkokio serverio.

•Pranas su Ksorak dirba forume, tik jūs nematot, nes nesekat jų.

Tai tiek.

P.S nėra nardymo.

Ne naujas vartotojas, tik kitas užaldytas.

(redaguota)

Kiekvienas žmogus turi savo gyvenimą , ir juk moderatoriai visą gyvenimą neprabus forume , jie irgi nori turėti gyvenimą normalų o ne ištisai prie kompiuterio , tai išvažiuoja pailsėti ar dar kažkur ir neturi galimybes prie to forumo prisijungti , tikėkimes kaip ruduo ateis viskas atsistatys į vezias , moderatoriai bus aktyvus kurie negali prisijungti prie forumo ir panašiai .

Redaguota , nario .Žygis

Kiekvienas žmogus turi savo gyvenimą , ir juk moderatoriai visą gyvenimą neprabus forume , jie irgi nori turėti gyvenimą normalų o ne ištisai prie kompiuterio , tai išvažiuoja pailsėti ar dar kažkur ir neturi galimybes prie to forumo prisijungti , tikėkimes kaip ruduo ateis viskas atsistatys į vezias , moderatoriai bus aktyvus kurie negali prisijungti prie forumo ir panašiai .

iš paptirties sakau jei negali reiškais nerūpi, nes kai man rūpi visad atrandu laiko kažkam

Kai dar Aurimas ( forumo savininkas ) seniau lankydavosi dažniau forume buvo šiek tiek tvarkos. Dabar kas ką nori tas tą daro. Jeigu niekas šiuo forumu rimčiau neužsiims, liūdna bus. Suprantama, kad Aurimas turi savo gyvenimą, tačiau reiktų rasti jo PAVADUOTOJĄ, o ne eilinį, kuris nežino ką daro. Tai tik mano nuomonė, jei taip bus ir toliau, t.y., nebus tvarkos, bus blogai. O šeip yra ir teigiama pusė, kad forumas nestovi vietoj sistemine prasme ( retai, tačiau įrašomos sistemos ).

Jis turi pavaduotoją vardu Marius. ;d

iš paptirties sakau jei negali reiškais nerūpi, nes kai man rūpi visad atrandu laiko kažkam

Taip. Čia tas pats kaip ir su sportu

xDDD Aurimas supergames.lt parduotuve tik per savo lavoną...... jam supergames viskas jis būtų žlugęs be jo ....jeigu supergames nebūtų seniausiai būtume kokiame kamarine ...

Nebepūliuok, lyg čia būtų aukso luitai.

O dėl mokamų pakvietimų, nėra bėdų, per fb nemokamai dalina :D

Atsirastų daugiau dalbajobu kaip tu, taip va forumas žlunga

Avine, ką dalbajobu vadini ? Išlindai iš urvo, gyvenimo liekana, ir kažką čia aiškini. Kas tau sakė, kad juos aš parduodu ? Skaityt nemoki, tai ir tylėk užsičiaupęs. Loja jis čia. Cituoju, jei su galva negerai ir mokykloj nemokė:

/ Sakykit, kokia yra " standartinė " šio forumo pakvietimo kaina ? Ir ar pažeisčiau taisykles, jeigu pakvietimus pardavinėčiau pigiau ? :) /

Ar sakiau, kad pardavinėju ? Sakiau, ar pažeisčiau taisykles, jei parduočiau. Nemoki skaityt - nereikia lyst. Grįžk į urvą iš kur atėjęs :)

Avine, ką dalbajobu vadini ? Išlindai iš urvo, gyvenimo liekana, ir kažką čia aiškini. Kas tau sakė, kad juos aš parduodu ? Skaityt nemoki, tai ir tylėk užsičiaupęs. Loja jis čia. Cituoju, jei su galva negerai ir mokykloj nemokė:

/ Sakykit, kokia yra " standartinė " šio forumo pakvietimo kaina ? Ir ar pažeisčiau taisykles, jeigu pakvietimus pardavinėčiau pigiau ? :) /

Ar sakiau, kad pardavinėju ? Sakiau, ar pažeisčiau taisykles, jei parduočiau. Nemoki skaityt - nereikia lyst. Grįžk į urvą iš kur atėjęs :)

Wow, wow, slow down, aš pas tavęs urve negyvenu. Kažkoks pyzdukas čia man aiškins? Valink nuo kompo tu tik, nes tevai pamatys
  • Teigiamai 2

Guess who's back

(redaguota)

Wow, wow, slow down, aš pas tavęs urve negyvenu. Kažkoks pyzdukas čia man aiškins? Valink nuo kompo tu tik, nes tevai pamatys

Slow down :DD Koks dar urvas. Kad nusišnekėjai visai. Tiesą pasakiau, tai uro*as išraudonavai :D Nepergyvenk, gal ir tu gyvenimą gausi. Kiauras paras gal prie kompo sėdi, gyvenimo neradęs, aš va atradau laiko prisėst prie kompo, žiūriu išlindo gi galvijas nepatenkintas gyvenimu. Okey, ką aš čia ginčysiuos, atrodo suaugęs " vyras ", bet pasirodo net bręst nepradėjęs. Nu jo. Okey, "einu nuo kompo, nes tėvai pamatė", tu gali toliau sėdėt, gyvenimo liekana :D :D :D

Redaguota , nario Aivaras.`

Ant tiek daužtam reikia būti, kad tokių klausimų klausti? Klausi taisykles ar pažeisi? *Myliu SuperGames.lt* kam taisykles tada surašytos forume? kad pas vartotojus klausti? su logika tau biški nelabai

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...