Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi buvau su vienu žmogumi pradėjas kurti serverį su unikalia įdėją, tačiau mum atrodė ši įdėją tikrai puiki, bet mes norime išgirsti ir jūsų nuomonę, kokio serverio norėtumėte jūs ? Serveris gali būti betkoks tik žinoma proto ribose. Nėra svarbūs " pluginai " nes mes juos patys sugebame sukurti, tai tereikia įdėjos, žinoma mum įdomu kokiame serveryje nenorėtu žaisti žaidėjai, nes jau visiem pabodo turbūt Survival / Factions serveriai. Taigi prašau jūsų į komentarus parašyti kokiame serveryje jūs norėtumėte žaisti, su kokia įdėją, už normalius, aiškius atsakymus uždėsiu +REP.

Taigi dar kartą klausimas: Kokiame serveryje norėtum žaisti (galite parašyti savo įsivaizduojamą serverį kur jums patiktu žaisti).

Bereikšmių komentarų, ar atsakymų kaip nieko nepasiseks nelaukiu ir netoleruoju.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Na asmeniškai aš, norėčiau pažaisti serveryje tokiame kaip lošdavom anksčiau su šaiką, geri laikai būdavo, susikuri fc daigtų prisirenki setą pasidarai, swordus, enchantiniesi viską ir PvP varai, toks fainas jausmas kai ką nors nukillini, arba toks blogas, taip susiparini kai pats miršti, buvo labai geri laikai, dėja tokių gana paprastų serverių jau turbūt ir nelabai yra, atsimenu kingdome lošdavom, bet šiuo metu kingdomas amžinai pilnas būna, ir neaišku ar jis čia iš naujo atsidaręs ar tas pats, nes ltyg ir problemų turėjo, o gal su kažkuo maišau. Na taip trumpiau man asmeniškai būtų smagu pažaisti serveryje kuris sukeltų malonius prisiminimus.

(redaguota)

Pritariu ItsMantwis mielai sužaisčiau aš taipogi tokiame serveryje, tik gal tiksliau kažkokiam tokiam >< , tik kad tai vyktų kas 2 val ar panašiai, kažkiek vienu metu ir gal koks tikslas būtų, ne tik išlikti vienam. Gali būti, kad žmonių nepritrauksi, bet tikrai šauni idėja. Arba dar geras būtų daugybe minigames serveris.

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Aš turiu tokia idėja serveriui, kad jos apypasokoti nebūtu įmanomą. Viskas nuo A iki Z būtu ūnikalų, įskiepiai kūrti savo pačiū rankomis sistemos taipogi taip, bet tam ,kad aš tai igyvendynčiau tūrėčiau paskirtį kėlis mėnėsius, ir dirbti su labai gera nuotaiką. Taipogi, jei norėsi susirasi mane, ir kaip minėjai moki kūrti įskiepius, tai praverstum tu man :)

MineCraft

Aš turiu tokia idėja serveriui, kad jos apypasokoti nebūtu įmanomą. Viskas nuo A iki Z būtu ūnikalų, įskiepiai kūrti savo pačiū rankomis sistemos taipogi taip, bet tam ,kad aš tai igyvendynčiau tūrėčiau paskirtį kėlis mėnėsius, ir dirbti su labai gera nuotaiką. Taipogi, jei norėsi susirasi mane, ir kaip minėjai moki kūrti įskiepius, tai praverstum tu man :)

Parašiau į skype dėl įdėjos...

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...