Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jis siūlo "Aktyvacijos Kodą" iš emailo mat nusipirkti :D Iš to kodo nieko nebus. Arba normaliai siunti pakvietimus, arba išvis neparduok :)

Kaip tai nieko nebus? Atsiunčiu kodą, arba visą žinutę pirkėjui, parodau per ekrano vaizdą, kaip ištrinu tą žinutę iš emailo, bei šiukšliadėžės. O žmogus su tuo kodu, ką nori tą daro. Čia aktivacijos kodas.

Nesamonų prisigalvoja tegu visi registuojasi kas nori aš čia užsiregistavau prieš 5 metus 2010 tada tokių pievų nebuvo... ko tolyn to baisyn jau ką vietos neužtenka?

Wou. Ir kur tu buvai dingęs per tuos 5 metus ? Kad kažkaip keistai čia man viskas. Net nepasakyčiau, kad žinai kas įvyko per pastaruosius metus. Atrodo tada užsiregistravai - praėjo metai, prisijungei ir lauži čia, kad kuo tolyn tuo baisyn. Geriau nerašyt tada..

Wou. Ir kur tu buvai dingęs per tuos 5 metus ? Kad kažkaip keistai čia man viskas. Net nepasakyčiau, kad žinai kas įvyko per pastaruosius metus. Atrodo tada užsiregistravai - praėjo metai, prisijungei ir lauži čia, kad kuo tolyn tuo baisyn. Geriau nerašyt tada..

Nyk iš čia, naujokas, nieko nežinai žiūriu. Va per ką SG nusirito...

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...