Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3621 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rašau šita tema iš nervų jau baigia dapis* tokie žmonės apie kurios dabar papasakosiu.

Rašai kokia naudinga informacija, renki informacija, bandai pateikti naudingus dalykus ir panašiai net nuotraukų pridedi tada galvoji sukursi tema visiems patiks pasiskaitys padėkos už informacija ir panašiai, bet ne iškarto visi ieško kas prie ko prisipist, ką nors papeikti ar šiaip pafreepostinti nežinau ar čia visur taip ar tik šiame forume, bet Lietuviai tik moka peikti aš *Myliu SuperGames.lt*. Pavizdys: http://www.supergames.lt/topic/229764-play-games-kas-tai/page-2#entry1654833

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

• ,

Welcome to Lithuania.

Ne šiaip tokius žmones reikia skandinti ir tai ieškau kito forumo panašaus į šita, nes čia tik ir heitina viska.

Žmogau, pričiom tas tavo Welcome to Lithunia, tokių žmonių yra, bet tikrai nedaug. Man irgi tokie nepatinka kurie bando tik išniekint, užstumt, bet nereikia sakyt kad visa Lietuva tokia, galų gale mes patys esame lietuviai :)

Žmogau, pričiom tas tavo Welcome to Lithunia, tokių žmonių yra, bet tikrai nedaug. Man irgi tokie nepatinka kurie bando tik išniekint, užstumt, bet nereikia sakyt kad visa Lietuva tokia, galų gale mes patys esame lietuviai :)

Pataisysiu aš jį Welcome to SuperGames.LT*

Nes šitame forume dabar peržiūrinėjau visur visi ieško prie kažko prikibt... Šitas forumas ritasi žemyn...

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Jeigu tu nebūtum neišmanęs ir nerašytum, jog Google+ yra geras dalykas to nevyktų. Nueik į užsienio svetainę ir parašyk, kad mėgsti Google+ ir susilauksi panašios reakcijos, todėl nekaltink tik lietuvių.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Man tai labiau tavęs gaila, kad esi eilinis suskis, kuris kalba daugiskaitoj. Kad vienas toks, tai reiškia visi? Prasiblaivyk gal tu truputį, nes dabar rašai, kaip eilinis, neišsilavinęs debilas. :)

Va, va dar kažkoks mazgis rėkauja, šitas forumas jau pribaigs mane (kaip nori taip suprask) leavinu aš jį. P.S. pisk *Myliu SuperGames.lt* uruodas

Redaguota , nario Pranas
Narys įspėtas. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Nei tu manęs žinai, nei ką, kad kažką sakytum. Tuo labiau, ar nebūsi toks pat debilas, kuris kalints VISUS lietuvius, nes kažkoks vienas kvailys pradėjo kažką rašynėt? :)

Atšok, tu ką tik save prisidėjai į ta sąraša heiterių ^^

5pIa8a1.png

Nei tu manęs žinai, nei ką, kad kažką sakytum. Tuo labiau, ar nebūsi toks pat debilas, kuris kalints VISUS lietuvius, nes kažkoks vienas kvailys pradėjo kažką rašynėt? :)

Bukaproti tu jibanas jis vienaskaita nerašys, nes čia tokių kaip tu ar jis daxuja susivok.

Aš nebranginu tokių dalykų kaip Google+. Naudingus dalykus aš branginu.

Supranti, kad jis rašė naudinga tema, o tu čia prišokai koks lievas ohoohoho niekas nenaudokit čia žiauriai lėvai klausykit manęs išminčiaus ohoho nieko gero neparašei visi heitina tai ir aš paheitinsiu ohoho

Bukaproti tu jibanas jis vienaskaita nerašys, nes čia tokių kaip tu ar jis daxuja susivok.

Supranti, kad jis rašė naudinga tema, o tu čia prišokai koks lievas ohoohoho niekas nenaudokit čia žiauriai lėvai klausykit manęs išminčiaus ohoho nieko gero neparašei visi heitina tai ir aš paheitinsiu ohoho

Gal tu pienburni pirma pieną nuo lūpų nusišluostyk, ir rink žodžius. Netrūksta tokių kvailių kaip tu čia, tai tikrai.

2Df9Se5.png

Aš pranešiau, kad jo platinama įranga yra netinkamai naudojimui. Aš išreiškiau atitinkamą pasaulinę nuomonę apie šią programą, o neišmanymas sukelia agresiją ir netinkamos įrangos naudojimą.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Aš pranešiau, kad jo platinama įranga yra netinkamai naudojimui. Aš išreiškiau atitinkamą pasaulinę nuomonę apie šią programą, o neišmanymas sukelia agresiją ir netinkamos įrangos naudojimą.

Jo ji netinkama naudojimui ji iškarta sugadina operacine sistema ir panašiai, mastyk ką rašai.

Gal tu pienburni pirma pieną nuo lūpų nusišluostyk, ir rink žodžius. Netrūksta tokių kvailių kaip tu čia, tai tikrai.

Neprakaituok, vaikis rėkauja...

5pIa8a1.png

(redaguota)

Jo ji netinkama naudojimui ji iškarta sugadina operacine sistema ir panašiai, mastyk ką rašai.

Neprakaituok, vaikis rėkauja...

Aš parašiau, kad ji netinkama naudojimui, kaip programa, o ne, kad kenksmingo pobūdžio.

Kad jis daunas aš tą žinau, kai jis sukūrė temą apie čiužinio su myžalais valymą forume.

Jeigu nesupranti kas gali nutikti senesnio amžiaus žmonėms matosi tavo išprusimo lygis.

Redaguota , nario Saulius Jūrevičius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3621 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...