Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apgaviko informacija:

Profilis šiame forume: http://www.supergames.lt/user/45759-fron/

IP: 78.58.241.206

SARG paskyra: Rukk_Black

Tema, kurioje ieško pardavėjų: http://www.supergames.lt/topic/229699-perku-sarglt-milijonus/

Pavardė, Vardas: Paulauskas, Marius

Gyv. vieta: Kaliningradas

Apgavimo link:

Pardavinėjau sarg.lt milijonus, pats su juo susisiekiau radęs šitą temą. Ilgai bendravom, bandė primest kažkokiu profesioriumi, na bent jau taip bendravo, lyg būtų koks aukšto rango asmuo :D, gal taip bandė įsiteikti, įrodyti savo patikimumą. Nusprendėm eiti per tarpininkus, ieškojau pats, vienas užimtas, kiti du neatrašo, o aš pritrūkau kantrybės ir padariau sprendimą eiti pirmas. Na aišku suklydau. Susitikome žaidime, įdaviau 5mln , kadangi tarėmės: aš jam 5mln, jis man 6 valiutas, tada aš 5mln ir jis vėl 6 valiutas. Jis aišku pradėjo man rašinėti, kad pravedė, atsiuntė man laišką, kurį gavo į paštą užsakęs valiutą. Aš negavau jos žaidime, praėjo 5min ir jis užblokavo mane skype.

Įrodymai:

ytM35ev.png

.

zBehdkK.png

.

Qhtm8QM.png

Na įrodymų gali trūkti. Bet logiškai pagalvojus:

• Jei tarkim jis išsiuntė valiutą, o aš jam nedaviau pinigų, jis būtų mane užblokavęs praradęs pinigus?

• Jei sutarėm 12 valiutos, jūs būtumėt užsakę 18 valiutos? Nuotraukose kaip matosi.

Redaguota , nario Mark_Wayne

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...