Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi jau eina antras mėnuo, kaip sedėjau RESPAWN.lt projekte, ir šiandien žiūrių esu užblokuotas. Už tinklapį žadėjo pinigų, 50 eurų, o rytoj jau žadėjo išmokėt. Viskas padaryta - gavau block'ą ir šiandien pradėjo rašyti jog šūdą padariau ir t.t

Tiesiog jei reikės įrodymų įkelsiu, bet vaikas - liks vaiku. Neveltui Rusas... 

Galbūt žinote ką daryti su tokiais "debilais" ?

Ištrinė skype žinutes, galvoja nepasidariau nuotraukos  :mucha:

P.S prie viso šito prisidėjas mūsų mielas narys ViTEO

http://prntscr.com/7sp63s

http://www.part.lt/perziura/99055c20ca5777e24efb7509f0e3db7f539.png

http://prntscr.com/7sp9av

Redaguota , nario Dovydas.

Koks man skirtumas? Man svarbu pinigai, įkėliau dizainą tokį kokio jis norėjo.

Visų pirma tu supranti, kad viskas platinta, nėra už ką pinigus tau mokėti nieko nepadarei, venintelis darbas ikėlei failus kurie ir taip platinti, o jeigu failai platinti tai čia jo pasirinkimas mokėti tau ar nemokėti, bėja teisingai kiti rašo reikėjo pinigus pirmą paiimti iš jo prieš darbą , o ne po darbo pačio klaidos, bet kaip sakoma iš klaidų mokomes :)

Visų pirma tu supranti, kad viskas platinta, nėra už ką pinigus tau mokėti nieko nepadarei, venintelis darbas ikėlei failus kurie ir taip platinti, o jeigu failai platinti tai čia jo pasirinkimas mokėti tau ar nemokėti, bėja teisingai kiti rašo reikėjo pinigus pirmą paiimti iš jo prieš darbą , o ne po darbo pačio klaidos, bet kaip sakoma iš klaidų mokomes :)

Tai aš sakau padariau - patiko. Nieko daugiau neprašė, pats užvakar rašė, dar į fb rašė jog numesčiau banko kodą.

Tai aš sakau padariau - patiko. Nieko daugiau neprašė, pats užvakar rašė, dar į fb rašė jog numesčiau banko kodą.

Tesiog tau patariu baikti tas diskusijas, nes tu ten nuėjęs , kažkur kreipsiesi tipo ir panašiai nors net licenzijos legaliam darbui jaučiu neturi, o jeigu neturi, tai ir pinigų nevalia gauti kitaip man atrodo be licenzijos kreipdamasis kažkur pats sau blogą pasidarysi, o jam nei trupučio nepakenksi :)

Tesiog tau patariu baikti tas diskusijas, nes tu ten nuėjęs , kažkur kreipsiesi tipo ir panašiai nors net licenzijos legaliam darbui jaučiu neturi, o jeigu neturi, tai ir pinigų nevalia gauti kitaip man atrodo be licenzijos kreipdamasis kažkur pats sau blogą pasidarysi, o jam nei trupučio nepakenksi :)

Nu tebūnie, tik žinokit ateičiai.

(redaguota)

Manau visi pasimokys, kad pas jį nereikia į projektą eiti, nes apgaus arba bent prieš darbą pinigų puse sumos paiims padarys puse darbo , dar puse sumos ir pabaigs darba taip neapsigaus :)

Th3Nedai, aš norėčiau gauti ant Hardmc savininką esu pro ant mc ir esu pro. Viską moku, gaves savininką visus užbaninčiau ir tave, nes tai geriausiai ir moku daryti, jei paimtum call me maybe ;) Aš taves prašau, o tu mane ignoruoji :( Bloga mergaitė.

Į Temą: Karočia pats kaltas, reikėjo pirma pinigus imt.

Redaguota , nario BlueJackas`

.

(redaguota)

Th3Nedai, aš norėčiau gauti ant Hardmc savininką esu pro ant mc ir esu pro. Viską moku, gaves savininką visus užbaninčiau ir tave, nes tai geriausiai ir moku daryti, jei paimtum call me maybe ;) Aš taves prašau, o tu mane ignoruoji :( Bloga mergaitė.

Į Temą: Karočia pats kaltas, reikėjo pirma pinigus imt.

Galėjai geriau nekomentuot, kietesniu netapsi ;)

PER JI SUGRIUVO VISI PLANAI, GALAPAGAI ČJ NUPLAUKĖ, MOLIS

Redaguota , nario Dovydas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...