Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[ClashOfClans] - LTU-Leaders [Pilnai atnaujinta]


nedas2121

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3231 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

coc  

9 balsai

  1. 1. Ateisite I LTU-Leaders?



Recommended Posts

coc_logo.png
Sveiki visi Supergames.lt lankytojai, nariai.

Šiandien noriu pristatyti naują clan`ą, pavadinimu - LTU-Leaders.

 

 

Mūsų klanas - patogi ir draugiška vieta, kuria mes ketiname ir toliau tokia išlaikyti, nepamiršdami šio  žaidimo tikslo. Kiekvienas žaidimas turi savo taisykles ir reikalavimus, mūsų klanas, taip pat turi taisykles, kuriomis siekiama išlaikyti žaidimo ir mūsų bendravimo dvasią. Šių taisyklių priėmimas ir pagarba yra kiekvieno dalyvio privaloma atsakomybė. Šiuo atveju mes - ne diktatūra, jei turite kokių pasiūlymų ar pastabų, jūs visada galite į mus kreiptis.

 

Clan`o taisyklės - Žaidėjas privalo būti aktyvus.  Klano narys turi išdalinti minimum 400 karių per 2 savaites. Sezono pabaigoje paprašytų karių skaičius neturi būti didesnis nei 2,5x donaitintų karių skaičių. Pvz.: Išdonaitinta 1000, paprašyta ne daugiau 2500. Dauginkit iš 2,5. Tiems, kurie dalina clan warsuose dragus ši taisyklė negalioja Klane nedalinami: wall breaker'iai, goblin'ai ir barbar'ai, nebent žaidėjas pats užrašo, kad jam reikalingi BŪTENT šitie kariai. Žaidėjai pagal galimybes turėtų siekti padidinti jų trophies skaičių. Minimalus tropfejų skaičius yra 800. Donaitinam tik griežtai tuos karius, kurių prašo žaidėjai. Prieš dalindami atidžiai skaitome ir jeigu neturime tokiu karių,tai praleidžiame ir nemetame bet ko. Tuo atveju, jeigu žaidėjas laikinai negali dalyvauti žaidime, tarkim išvyksta į komandiruotę, atostogų, šeiminynės problemos ir t.t., žaidėjas privalo informuoti klano lyderį arba vieną iš  co-leaders/elder siekiant išvengti pašalinimo iš klano.

 

Chat`as - Draudžiami įžeidinėjimai, provokacijos, keiksmažodžiai, grubus ir nepagarbus bendravimas, ypač su merginomis.

 

Elder`is - Elderio pareigas apima: priėmimas ir atmetimas kandidatų užklausų į klaną, supažindinti naują žaidėją su taisyklėmis ir kitais klano papročiais, prižiūrėti,kad būtų laikomasi klano taisyklių, ginčų metu elderis atlieka arbitro vaidmenį, išsiaiškina problemą, duoda įspėjimą arba pašalina iš klano. Elderiu gali tapti žaidėjas kuris yra aktyvus klano veikloje, išsiskiriantis savo veiksmais, požiuriu,kuris atitinka klano taisyklem ir klano tikslams. Elder turi išsiskirti savo dvasia ir sąžiningumu. Vienas iš rodiklių, kad žaidėjas yra aktyvus yra donaite ne mažiau kaip 1000 per 2 savaite. Žaidėjui gali būti priskiriamas elder klano leader/co-leader sprendimu. Žaidėjas, kuris nori būti elderiu klane, turi teisę išreikšti savo troškimą vadovui arba vienam iš co-leader/elder. Prašymą nagrinės. Pakartotinį pareiškimai, dėstymai, išmaldos, reikalavimus ir t.t. nėra sveikintina ir yra neigiamas veiksnys, svarstant kandidatus. Lyder/co-leader ar elder neprivalo paaiškinti savo sprendimo priežastis. Klano leader sprendimu, elderio statusas gali būti pašalintas iš bet kurio žaidėjo, bet kuriuo žaidimo metu jeigu žaidėjas pažeidė taisykles ar tapo neaktyvus.

Co-Leader`is -  Co-lyderiu gali tapti žaidėjas, kuris parodė savo organizacinius įgūdžius būdamas elderiu. Žaidėjas gali būti paskirtas co-lyder tik klano leaderio sprendimu. Co-lyderis atlieka visas funkcijas kaip ir elderis + dalyvauja svarbių sprendimų priėmime On-line konferencijose. Klano lyderio sprendimu, co-lyderio statusas iš žaidėjo gali būti pašalintas bet kuriuo metu.

 

Išmetimas iš clan`o - Klano taisyklių pažeidimo atveju žaidėjas gauna įspėjimą iš lyder/co-leader/elder, pakartotinu atveju nusižengus taisyklėm žaidėjas bus šalinamas iš klano. Grubių taisyklių pažeidinėjimo atveju lyderis/co-leaderis/elder turi teisę pašalinti žaidėją be įspėjimo.

 

Reikalavimai:

1. 800 taurių

2. Minimum 5TH

3. Ne mažiau nei 13metų.

4. Minimum 2-3lvl archer.

 

Apie mane:

Esu 41lvl, archeriai 3lvl, 7TH, 900taurių [numažinau specialiai]. Nick: Marichuana.

 

Clane pakolkas nėra žmonių neskaitant manęs, tikiuosi surinkti ne mažiau, nei 10 žmonių :)

 

Atpažinti mūsų clan`o veliava galima, pagal flag`ą:

Pattern_2.png

Vietoj pilkos spalvos, balta

 

Redaguota , nario NedazQ`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3231 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...