Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi jau iš pavadinimo supratot kad tobulinu nemokamai ipb

Ką darau -

1.Sulietuvinu IPB

2.Įkeliu dizainą 

3.Įkeliu logo

4.Sukuriu temas

5.Įkeliu hookus

6.Sukuriu grupes

7.Įkeliu IPB varikliuka

Ir turbut daugiau ko paprašysite.

Kvieskite į skype : nlgadmins

Sukures forumus esu :

www.Streets-Life.us.lt

http://lt-vg.net76.net/

Redaguota , nario Dovydas-LTU

Ne dėl to kad apgausi , o dėl to kad šudinai kūri... t.y su platinais dizainas ... nieko gero žodžiu tu geriau išvis nieko nedaryk kol  neišmoksi normalei su IPB.

Man pačiam idomu ko tu nori iš 1eur. Kokybės?, Neplatinto dizaino? :D. IPB tik varikliukas jis tik administratorius ne daugiau. Nes norint perprasti IPB ir vadintis save Weberiu reikia išnagrinėti tvs ir parašyti hooką.,pluginą. Kaip ir daugiau negu pusę čia esančių ale IPB masterių PSD nekarpo. Jie ima tam tikras temos dalis ir užtušuoja :D

HARD-UCP comming soon.

Man pačiam idomu ko tu nori iš 1eur. Kokybės?, Neplatinto dizaino? :D. IPB tik varikliukas jis tik administratorius ne daugiau. Nes norint perprasti IPB ir vadintis save Weberiu reikia išnagrinėti tvs ir parašyti hooką.,pluginą. Kaip ir daugiau negu pusę čia esančių ale IPB masterių PSD nekarpo. Jie ima tam tikras temos dalis ir užtušuoja :D

Nu bet galėtų jis labiau pasimokinti.... nes tokiu kaip jis pilna jie man kiekviena diena beveik rašo gal reikia gal reikia weberio.... tai užkniso man jie jau jie tik moka instaliuoti varikliuka ir tik simple dalykus...

Nu bet galėtų jis labiau pasimokinti.... nes tokiu kaip jis pilna jie man kiekviena diena beveik rašo gal reikia gal reikia weberio.... tai užkniso man jie jau jie tik moka instaliuoti varikliuka ir tik simple dalykus...

Ką ten mokintis su IPB :D Ankščiau buvo PHPBB ir niekas nesukdavo sau galvos. Lietuviams reikia visko ant padėklo ir už mažą kainą apseisit. Štai dėl ko orientuojuos į rusus.

HARD-UCP comming soon.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...