Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labai šaunu, atrodo smagiai, reiks išbandyti. Mldc.

Pažaidęs: Žaidimas geras, bet tik geras, dar reikia padirbėti, pridėti garsų, sutvarkyti problemas, dar man labai keistai šaudymas, užeina šauna į tuos zombius, užeina nieko nedaro. (galbūt ne taip elgiausi). Šiaip kaip pradžiai, tikrai puiku kaip ir jau sakiau.

Redaguota , nario ViNAS
  • Teigiamai 1
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Nesuprantu visos rūšys skirtingos, bet duoda tą patį. Katik pasirinkau engineer ir visi tokie, kad ir sniperis. Ir crash gauna kai mirsti

Dabar ikeliau nauja patch update i gamejolt ir googlePlay kuriam sutvarkiau crash.O klases duoda tik didesnia zala su tos klases ginklu.

Parsisiunčiau ir aš, užkabino, mldc Ignai!

Smagu girdeti :)

Jei turite kokiu ideju parasykite sioje skiltyje ir pasistengsiu igyvendinti.

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 4

Zaidimas man nelabai patiko, kodel? Todel, kad kaip atsisiuncjau sita zaidima, numirus crashino, vakar pradejau zaisti siandien turejau bazooka 2x miriau su ja isjungiau zaidima vakare ateinu ir jos nera jau..

Norint istaisyt klaidas reikia nuotraukos ka raso metant klaida arba teksto.Mirus visi daigtai dingsta.

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...