Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

m-LIFE.LT // Forumas Startavo !


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

» Įžanga.

Sveiki, taigi noriu jums pristatyti m-LIFE.LT - miestelių gyvenimo projektą. Mūsų tikslas nėra numelžti žaidėjus ar iš jų pasipelnyti, mes kaip ir kiti serveriai siekiame surinkti kuo didesnį kiekį lankytojų ir žaidėjų, manau kiekvienas sutiksime, kad geras žaidimas visada praskaidrina nuotaiką, mūsų tikslas sukurti kuo gražesnį ir linksmesnį serverį. Serverio modifikacija yra dar tik kūrimo formoje prie jos dirba mūsų puikusis skripteris. Turbūt jau pradėjo tave nervuoti šios reklamos? O gal net ir šie žodžiai. Na, bet nemačiau, kad kas nors taip temą pradėtų, arba rašytų joje. Noriu tau išsipasakoti ir jei jau nepatinka iš karto, tad prašau būk geras nedėk -REP vistiek jie nieko gero nepakeis.
Kągi turbūt jau įgryso reklamos, melavimai ir visa kita. Aš atėjau čia pareklamuoti savo projektą, kūrį sugalvojau kurti su vienu draugu kurį visi šiame forume vadina 'Kobė' taip, tai tas pats 'Kobė' kuris užsiregistraves šiame forume ir dalinasi savo žiniomis su jumis. Sugalvojome su juo kartu sukurti šiokį tokį SA:MP Projektėlį. O aš esu 'Fiesta' manau daugelis apie mane žino, tad nereikės man prisistatinėti, tad prašysiu šiandien vieno dalyko neįžeidinėkite manęs temoje ir manęs nešmeižkite, kadangi esu su gerais norais ir su viskuo kitu, kas jums gali patikti.

» Apie serverį.

Serverio veiksmas vyksta keturiuose kaimeliuose - „Polomino Creek“ , „Dillimore“ , „Montgomery“ ir „Blueberry“ miesteliai. Visas veiksmas prasidės pirmo miestelio atsiradimo vietoje, ten gausite aprangą, bei šiek tiek pinigų ir žinoma patirties taškų. Serveryje jums padės apsiprasti mūsų mielieji prižiūrėtojai.

 

» Bendravimas.

<<< Šis serveris iš kitų išsiskiria savo puikiu kolektyvu, bei dažnu modifikacijos atnaujinimu, vienas svarbiausiu bruožų yra toks jog pasiūlymu bei įdėju skiltis yra skaitoma kiekviena diena, administracija aktyviai bendrauja su serverio žaidėjais, ateina pabendrauti net į TeamSpeak3 programa bei išklauso jų nuomonių bei geresnių patarimu. Šiuo metu TeamSpeak3 kanalas yra uždarytas, forumas naujai atkurtas.

 

» KOMANDA.

 

Mūsų serverio komandą sudaro du žmonės. Vienas dirba ties forumu, o kitas ties serverio modifikacija (SKRIPTINIMU/MAPPINIMU). Komanda yra tikrai tvirta ir greitu metu tikrai neturėtų iširti, mūsų komandos tikslas kaip ir minėjau pradžioje surinkti kuo didesnį kiekį žaidėjų ir pasiekti rekordą, norime įrodyti, kad dar galima sukurti gera ir malonų serverį, o tam mums reikės jūsų pagalbos.

 

Svetainė: www.m-life.lt

TeamSpeak3 IP adresas: Užrakintas.

Serverio IP adresas: Modifikacija kuriama.

 

 

 

 

Pagarbiai m-LIFE.LT Administracija !

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

sekmės su projektu, tikiuosi už pora dienų neužsidarys apsilankysiu.

Ačiū labai ! Galiu užtikslinti jus, kad tikrai neužsidarys !

 

Sekmes

Ačiū labai, prireiks mums jos !

 

Dawai man kokį postą be atrankos  :D Jei rimtai, tai manyčiau geras projektas išeis, sekmės.

Atrankos yra, ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...