Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mūsų komandos nariai ( www.pawno.lt ) skelbia konkursą išwww.justhost.lt 50 kreditų prizo, kurių vertė apie 15 eurų.

Viskas, ką jums reikia padaryti tai tik:
1. Paspausti like ant mūsų puslapio
2. Paspausti like ant šio posto
3. Paspausti "dalintis" ant šio posto
4. Į komentarus parašyti " dalyvauju "

Jeigu dalyvausite www.pawno.lt diskusijų forume, būsite ten aktyvūs, jūsų laimėjimo galimybė bus padvigubinta ( t.y pvž turėsite vieną skaičių ir prie jų bus pridėtas dar vienas papildomas skaičius )

Ačiū už dalyvavimą konkurse!

Laimėtoje rinksime random būdų 2015.07.15 dieną.

https://www.facebook.com/1613598458910217/photos/a.1613955485541181.1073741828.1613598458910217/1613955238874539/?type=1&theater

https://www.facebook.com/pages/Pawnolt/1613598458910217?fref=ts

Kas turi bent menkiausią supratimą ar apsiskaitymą apie host tiekėjus, tad tikrai neperka iš tokių antrarūšių tiekėjų, kaip JustHost.

P.S Nesiruošiu spaudinėti ant ko papuola... sorry...

Yra žmonių, kurie perka tokius dalykus ir visad bus, man asmeniškai, jie gan neblogi, asmeniškai, man tokie žmonės kaip tu - antrarūšiai, kurie tik sugeba daugiau burbt nei daryt ;)

(redaguota)

Yra žmonių, kurie perka tokius dalykus ir visad bus, man asmeniškai, jie gan neblogi, asmeniškai, man tokie žmonės kaip tu - antrarūšiai, kurie tik sugeba daugiau burbt nei daryt ;)

Tau asmeniškai siūlyčiau patylėt apie tai ką jis moka ir ko ne, manau tau labiau reikėtų apie tą žmogų pasidomėt, jis kaip weberis už tave žymiai geresnis, o prakalbus apie programavimą ir apie sėkmingų projektų skaičių tu iš vis prieš jį šiukšlė, o dar pūtiesi čia jog kritikos gavai... Gėda... Viskas ką jis pasakė tiesa, justhost yra vienas baisiausių hostingų Lietuvoje, kokybė tai... Patylėsiu, mano avataro kokybė geresnė po 6 optimizavimų iki 50kb :lol:

Tad patikėk tau tik džiaugtis jog gavai protingo žmogaus kritiką, o ne "antrarūšio" idijoto, kurių tikrai "reta" šiame forume..

Peace.​

Redaguota , nario DoWhy?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...