Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

www.csgospin.lt scam.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3205 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, neseniai atsidaręs projektas www.csgospin.lt tai yra tiesiog scam. Pirkdami atidarymus jūs nieko negausite, gausite tiesiog mėlynus skinu kuriu atsiimti net negalėsite. Gavosi , taip jog sakau kūrsiu video ir pradėjome daugiau su jais bendrauti , o tada ir paaiškėjo viskas. Šioje sistemoje jūs nieko nelaimėsite, nes patys adminai čia lošia ir gauna gerus skinus, o jūs nk. Man pasiūlė nufilmuoti tada kas 4 case man iškris geras dropas pvž asiimov/vulcan. Ir pasakė , jog atsiiėmus po video turėsiu gražinti . Tai tiesiog per didelis scam , išvilioja pinigus o skino ir negausite.

 








 

ir t.t

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Neveltui Lietuviai :) jau 3-as toks projektas pls... kiek galima siusklintis kai ir tai jau gilin siknoj sedi Lietuviai visokiosia srityse

Sveikas, Inox mane žinau ensu scameris www.privatebet.us.lt adminas. Mes su koduotoju nusprendėm padaryt toki projektą , bet be sca, :) kaip manai pasiseks? tik lietuvoje ar į užsieni plėstis?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip ir saku visiem esu net fb parases kad cia yra scamas yr visa ten informacija krc ... atsiprasau uz zargona   Krc bybs cia is rusu svetaines pirkau irgi dar pigau negu cia krc apipisineja duos sudinausus ginklus tai galit pasvajoti apie knife ir ...krc apipisineja baisai ir dar patys tai paraso graudu darosi :Dju svetainai raso 

grin emoticon"Taip atsitinka todėl, kad Mil-Spec grade superkami tiesiai iš Steam, o kitus superkame tiesiogiai iš asmenų. " arba 1. Mes galima išpirkti pas Jūs skin su Mil-Spec grade ir pridėti monetas į Jūsų balansą.
2. Jūs galite palaukti, kol mes išsiūsime Jūms skin'ą. Skin ateis tik po 7 dienų. nu krc 100% rigd games grin emoticon kekvienas lietuvis toky gali sukurti jum reiketu apie 20 euru atsidaryti paysera ir susirasti svetaine nusipirkti domaina ir sedekit dramai vartykit pinigus grin emoticon pgr adminas mane uzblokavo nes išaiskinau vaiku apgavimo scema maxima lauke jusu vaikai grin emoticon

 daugau yrodymu is kitu scam svetainiuhttp://cs-random.com/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3205 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...