Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4032 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumiečiai :). Aš čia su tokiu klausimu. Kadangi vėl kuriu Trucking serverį, tai norėčiau išgirsti jūsų nuomones apie paskolas.

Taigi, galvoju serveryje padaryti paskolų sistemą, viskas zjbs iš tikrųjų, bet klausimas kyla toks, jog jeigu žmogus pasiima paskolą jis gali atiduoti kitam žmogui ir pats nebežaisti su tuo acc, jam nebereikėtų atidavinėti paskolos.

Kodėl aš čia rašau?

Norėčiau sužinoti, ką tokioje situacijoje darytūmėte jūs?

Mano samprotavimai:

1) Vienas Acc per IP. ir per vieną el. paštą

2) Paėmus paskolą, ir kol jos negražini, negali jokiais pinigais dalintis su kitais žaidėjais.

(redaguota)

Ne, tas, kad viena paskyra ant ip'o nelabai gerai, aš daryčiau taip - paskyros neribojamos ant ip'o, bet ant email'o ribojamos, tada tą kur parašei, kad kol negražins pinigų palikčiau ir viskas būtu mano atžvilgiu gerai, kodėl? Nes kai nori žaisti ant kitos paskyros, visiškai pradėti iš naujo žmogus to padaryti negali, aišku kam kaip atrodo. 

p.s galima pridėti dar tokį dalyką kaip delspinigius, tuo atveju žmonės bandytu grąžinti kuo greičiau.

Redaguota , nario Matas`

Mano serverio žaidėjo pasiūlymas ir mano variantas (ne reklama)

P.S: Tavo 1 variantas tai iš viso nesąmonė.

Panašios nuomonės ir laukiau :). Viskas išsamu ir aišku :). Aš taip pat galvojau, kad būtų galima užstatyti namą ir mašiną. Bet esmė tame, kad tas paskolas ir gali imti žaidėjai, kuriems pradžioje ir yra sunku, kai nori įkurti savo furistų firmelę, ar įsigyti verslą/gamyklą :). Bet su tom paskolom vienos problemos čj ;//

Padaryti,kad paskola galima būtų imti tarkim nuo koki 50-70k xp ir tada žmogus tiek pastangų įdėjas kito acc nesikurs manau tam jog persimestu lt ir tai padaryti galima,kad paskola gavus eitu dirbant ne i alga lt o tiesiai i speceliai sukurta paskolos fonda ir i ta fonda eis pinigai tol kol sugražinsi ka pasiskolinai arba su palukanoms,o jai be darbo sedėtum tai padaryti turto aresta,kad neitu jo parduoti ir panašiai,o vėliau atimti turta už skola ;D

Esmė tame, kad jeigu tu serveryj esi prasimušęs, tau nebereikia tos paskolos, nes tu tarkim jau turi savo fūristų firmą, ar turi biznį, ar esu akcijų makleris, ar turi savo gamyklą, ar šiaip chuj paimioš ten užsiimi ir turi nuolatinį pinigų šaltinį :). Mano manymu paskola reikalinga kaip tik pradedantiesiems, kad galėtų pasiskolintį pinigų firmai, gamyklai ar dar kam nors, ar savo fūrai nusipirkt :). Tai vat labau ir žiūriu į tus naujus žaidėjus :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4032 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...