Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Parduodu Role-Play GM. Užeik ir perskaityk!!!


iBouch

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4821 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, parduodu SAMP GM. Jis yra serverio www.Role-Play.lt GM. Šis serveris dabar susijungė su RPG-BEST.LT. Taigi trumpai jį pristatysiu:

1. Pasakysiu kodėl jį ištikrųjų galima pirkti. Serveryje yra autosave (automatinis išsaugojimas), saugos diržai, greičio matuokliai, nėra nei vieno Bug‘o, yra gulintys policininkai, viskas gražiai sumappinta. Vienu žodžiu TIKRAS GYVENIMAS.

2. Darbai. Policijos Departamentas, Vairavimo mokykla, Baikeriai, Rusų Mafija, Samdomi žudikai, Apsauga, Armija, Daktarų Gauja, Dyleriai, SWAT, Drifteriai, Ballas Mafija.

3. Pagalba žaidime. Apie pagalba žaidime daug nekalbėsiu. Viską pasakysiu labai paprastai. Taigi... Visur yra 3D Lab‘elai (Užrašai), kurie parašo kas tai per daiktas, yra daug GUI lentelių. Vienu žodžiu, viskas bus paaiškinta ir Jūs visa tai matysite.

4. Gyvenamosios Vietos (Namai). Pasakyčiau, kad jų yra nemažai, tad vietos užteks visiems. Sugalvojau štai ką padaryti. UŽ NAMUS NEREIKIA MOKĖTI, TAČIAU JŲ GALIMA TURĖTI TIK DU. Mano serveryje yra taip: Jeigu turite daugiau nei du namus trinu account (Vartotoją). Galbūt savo serveryje įvesite kitokią tvarką.

5. Kiti pastatai. Jų taip pat yra nemažai. Pasijusite kaip tikrame gyvenime :) .

6. Autosave. Turbūt daugeliui žaidėjų atsibosta rašinėti /zsaugot. Jeigu PC užstringa ir jį reikia restartuoti, tuomet nereikia rašyti /zsaugot, tačiau mašina neišsisaugo reikia rašyti /spos.

7. Saugos diržai. Saugos diržus reikia užsisegti, todėl, kad neprarastum HP (gyvybių) avarijos metu. Šiame GameMode juos galima užsidėti parašius /dirzai.

8. Gulintys Policininkai. Na tai ištiktųjų gera priemonė kovoje su Gatvių Chuliganais, kurie laksto mieste. Na aš pats pabandžiau pro juos pravažiuoti 100 km/h greičiu, tai kelis kartus ore apsiverčiau. Na tai dar puiki priemonė gaudant bėglius kurie bėga nuo Policijos su mašina, na, bet pažvelkime į kitą pusę, o jeigu pats Policininkas užvažiuos ant gulinčio policininko ir pats apsivers, o bėglys pabėgs :D .

9. Greičio matuokliai. Šie prietaisai fiksuoja greičio viršijmą kaip važiuoji 100 km/h arba daugiau. Jeigu važiuoji 100 km/h ir daugiau ir tave pagauna Greičio matuoklis gauni 4 star.

GM kaina 10 litų. Atsiskaitome LABAS papildymu. Rašykite į skype: titas12351

Jums duodu pasirinkti arba aš Jums padarau, kad serveris veiktų 0.3c klientu, arba aš Jums prie šito GM pridedu MTA programą su kurią galėsite mappinti. Dar prie MTA pridėsiu pamoką, kaip su juo naudotis. Na kaip ir viskas. Jeigu patiko parašyk ;).

P.S. Išbandyti GM neduodu: Arba perki – arba su tavim neturiu reikalų :D . Jeigu ne gaila pridėk +REP ;).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4821 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...