Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

žmogus kuris yra paskutinis nevykėlis kuris bando įkišti savo supuvusį  stattrak field-tested cyrexa m4a1s

viskas buvo gerai kai kol pasakiau kad nupirksiu ir išėjau žaisti Com ir pažaidus  8 raund paskambino iš darbo ir išsikvietė padėti tad išvažiavau ir prieš tai turėjau pirkti 200 raktų ir išvažiavęs nenupirkau parašiau kad palauktų,paskui nupirksiu raktus.ir žmogus tas acte matosi sėdi ant mamytės senos tarkos sprando ir nesuvokia kas yra  darbas ir pradėjo verkti kad esu triochalas ir panašiai kad nenuperku iš jo to ginklo.tad išsikoliojome ir norėdamas pranešti apie jį jums kad jis yra nepatikimas ir paskutinis verksnys patariu neturėti su juo reikalų,nes neaišku ar jis kartais nenorėjo apgauti ar kitaip išdurti mane,nes koks normalus žmogus vertų kad iš jo niekas nenuperka ginklo  jeigu jis yra žymiai vertingesnis.negu teigė jis. manau kad protingas neverktų o palauktų ar galų gale parduotu kitam arba ten toks laužas kad niekam jo net nereikia :)

Tad patariu neapsigaukite ant šio žmogaus.kad paskui jums netektų klausyti jo eilinių kaimo blevyzgu :D ir palinkėsiu sėkmės jam su tokiais nervais matosi kad nuo realybės jau atitolęs :DD

Nelaimngas biciuk, tu briedas esi. Nei as ka nuscaminau, nei as ka ruosiausi scamint, moliugas esi, nes zadejai paimti is manes ta skina, po to staiga atsirado "200 raktu pasiulymas" sakei, kad pirksi tuos raktus, bet kazkaip ju nenusipirkai. Nepirkes nei raktu, nei skino apsimeti durneliu "katik gryzau", nors buvai online pries 7 minutes (taip rase steam). Esi totalus moliugas, nes cia mane bandai "palazdavoti" su mano paties bazaru, kad pats bedarbis esi, kad islazdavojau, jog motinai ant sprando sedi, pinigu prasai. Prasidejo erelio "kietumas". Klausimas "E agirdi asile *Myliu SuperGames.lt* kur gyveni?" :DDDDD pasakiau kur gyvenu, paprasiau, kad atvaziuotu ir supistu man galva, kaip daugelis laido riteriu, bet gavau atsakyma "ka as cia vaziuosiu" :DDD Myzalas paslednas esi, apsiputeli.

Jei "scaminau", sukelk visus irodymus :) Tokiem galva tryptelt i asfalta :)

• Parašė po 2 savaičių...

Nelaimngas biciuk, tu briedas esi. Nei as ka nuscaminau, nei as ka ruosiausi scamint, moliugas esi, nes zadejai paimti is manes ta skina, po to staiga atsirado "200 raktu pasiulymas" sakei, kad pirksi tuos raktus, bet kazkaip ju nenusipirkai. Nepirkes nei raktu, nei skino apsimeti durneliu "katik gryzau", nors buvai online pries 7 minutes (taip rase steam). Esi totalus moliugas, nes cia mane bandai "palazdavoti" su mano paties bazaru, kad pats bedarbis esi, kad islazdavojau, jog motinai ant sprando sedi, pinigu prasai. Prasidejo erelio "kietumas". Klausimas "E agirdi asile *Myliu SuperGames.lt* kur gyveni?" :DDDDD pasakiau kur gyvenu, paprasiau, kad atvaziuotu ir supistu man galva, kaip daugelis laido riteriu, bet gavau atsakyma "ka as cia vaziuosiu" :DDD Myzalas paslednas esi, apsiputeli.

Jei "scaminau", sukelk visus irodymus :) Tokiem galva tryptelt i asfalta :)

Neveltui burtininkas jis :D Žiūriu burt visiem moka :D

oxPzHzl.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...