Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, žodžiu yra žmogus su kuriuo bendrauju per skype, dėl tam tikrų piniginių reikalų, su juo viską derinu, ale bus bendros šaibos, bendras kuklus biznis, bet jis net neužsimena apie savo fb, o man jo reiktu, kokie jo draugai ir pan, noriu apie jį kuo daugiau žinot, gal yra koks saugus linkas ar kažkas, kaip galėčiau sužinoti jo fb, jam to net nežinant?:D Nerašykit tokių dalykų, kad ale jei neduoda fb ir pan, toks ir porininkas, žmogus jis geras, apie žinau nemažai, bet reikia jo fb dėl tam tikrų priežasčių, noriu būti vienu ėjimu į prieki.

• Jei uždarbį dalinsitės, pavedimo metu sužinosi vardą ir pavardę, taip galėsi patikrint facebook'e.

Jo skype įvesk į google, jeigu senas skype gali sužinot nemažai informacijos, kur lankėsi, ką veikė ir t.t. (Man tai buvo padėję)

Jeigu žinai kokių puslapių ar forumų, kur jis lankose, pasidairyk temose, galbūt bus numetęs kontaktus į fb.

(redaguota)

Sveiki, žodžiu yra žmogus su kuriuo bendrauju per skype, dėl tam tikrų piniginių reikalų, su juo viską derinu, ale bus bendros šaibos, bendras kuklus biznis, bet jis net neužsimena apie savo fb, o man jo reiktu, kokie jo draugai ir pan, noriu apie jį kuo daugiau žinot, gal yra koks saugus linkas ar kažkas, kaip galėčiau sužinoti jo fb, jam to net nežinant? :D Nerašykit tokių dalykų, kad ale jei neduoda fb ir pan, toks ir porininkas, žmogus jis geras, apie žinau nemažai, bet reikia jo fb dėl tam tikrų priežasčių, noriu būti vienu ėjimu į prieki.

Jei supranti normaliai apie kompiuterius, gali isijungt ip tracker, ir kai jis jungsis i facebook, palei (facebook ip) surasi ta uzklausa, kuria galesi panaudoti to fb suradimui. O, ip is skype lengva gauti.

Redaguota , nario Tautve
huh.jpg

Sveiki, žodžiu yra žmogus su kuriuo bendrauju per skype, dėl tam tikrų piniginių reikalų, su juo viską derinu, ale bus bendros šaibos, bendras kuklus biznis, bet jis net neužsimena apie savo fb, o man jo reiktu, kokie jo draugai ir pan, noriu apie jį kuo daugiau žinot, gal yra koks saugus linkas ar kažkas, kaip galėčiau sužinoti jo fb, jam to net nežinant? :D Nerašykit tokių dalykų, kad ale jei neduoda fb ir pan, toks ir porininkas, žmogus jis geras, apie žinau nemažai, bet reikia jo fb dėl tam tikrų priežasčių, noriu būti vienu ėjimu į prieki.

O gal tiesiog parasyk jam: "..o koks tavo FB?" :D Gal ne ikas.. 

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Aš jo Vardą bei Pavardę žinau, jis fb užsivadinęs visiškai kitaip, manau teks pasidomėti labiau Tautves patarimu, nes kitaip nėra kaip, sakiau, duok savo anketą facebook, jis nenori, nes ale ten jo draugai giminės ir artimieji ir nenori, kad matyčiau, tai ko jis nenori... Vien tai man kelia įtarimą, nors žmogus matosi padorus, turi jau reputacijos.. Ir pirmas jau padarė pavedimus..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...