Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nepanorėjau keistis VPS balansu į jo radijos projektą tai pradėjo grasinti. Nepatarčiau prasidėti su tokiu žmogum (vaiku). Jo supergames.lt forumo vartotojashttp://www.supergames.lt/user/40706-andrius-p/

ad694efd94c19039efe70a1198552a02496.png

Cha :D Ir kaip aš tave būčiau DDosinęs? :D Neužsiimu tokiais dalykais kaip tu matau. Parašiau visiškai šeipsau, ir kokie čia grasinimai :D Paklausiau ar ddoso nori ;D

P.S Jūs abu su dicaprio dream team'as, kurie tik tokias vaikiškas temas sugeba kurti :)

Cha :D Ir kaip aš tave būčiau DDosinęs? :D Neužsiimu tokiais dalykais kaip tu matau. Parašiau visiškai šeipsau, ir kokie čia grasinimai :D Paklausiau ar ddoso nori ;D

P.S Jūs abu su dicaprio dream team'as, kurie tik tokias vaikiškas temas sugeba kurti :)

Deja bet su ''dicaprio'' susipazinau pries 2min nes pasisiule padet del vieno dalyko :) o tavo atmazai ir seip pasakymai jau nebeidomus :)

Deja bet su ''dicaprio'' susipazinau pries 2min nes pasisiule padet del vieno dalyko :) o tavo atmazai ir seip pasakymai jau nebeidomus :)

Nu blem, jei nebūtum pats "vaikas" ir tuo pačiu lenkas, tai rašytum lietuviškai :) O šiaip tu sukūrei temą visiškai be reikalo, tai manau gal net gali gauti ispėjimą :)

P.S Sakai prieš 2 min ? šneki jau beveik 11 minučių, tikrai gaudaisi laike.

Nu blem, jei nebūtum pats "vaikas" ir tuo pačiu lenkas, tai rašytum lietuviškai :) O šiaip tu sukūrei temą visiškai be reikalo, tai manau gal net gali gauti ispėjimą :)

P.S Sakai prieš 2 min ? šneki jau beveik 11 minučių, tikrai gaudaisi laike.

Jauti skirtuma tarp susipazinau ir sneku? Ar as vaikas galima patikrinti skype, team speak, telefonu arba gali privaziot :) deja as ne lenkas o rusas ir nemanau kad tai tau aktualu zinoti ;) durneli

Jauti skirtuma tarp susipazinau ir sneku? Ar as vaikas galima patikrinti skype, team speak, telefonu arba gali privaziot :) deja as ne lenkas o rusas ir nemanau kad tai tau aktualu zinoti ;) durneli

Hmm, keista logika susipažinti prieš 2 minutes, šnekėti 11 minučių, keista kažkaip pas tavęs viskas... Tiesiog dėkui už tai kad praskaidrinai vakarą :)

P.S Nei tavęs, nei šios temos aš nei truputį nebijau, nes tu net neturiu jokių žymių įrodymų, kad aš tau grasinu, ir kad aš tave bandau ddosint :D

(redaguota)

Hmm, keista logika susipažinti prieš 2 minutes, šnekėti 11 minučių, keista kažkaip pas tavęs viskas... Tiesiog dėkui už tai kad praskaidrinai vakarą :)

P.S Nei tavęs, nei šios temos aš nei truputį nebijau, nes tu net neturiu jokių žymių įrodymų, kad aš tau grasinu, ir kad aš tave bandau ddosint :D

Bet aš viską mačiau , jūsų chata ir panašiai per skype vaizdą. Tu jam tikrai grasinai DDOS.  Jei netinka galiu pateikti įrodymus tai pat.

Redaguota , nario DiCaprio

ari-gif-1424468918.gif

(redaguota)

:DDD Durnelių klanas :DDD Kur aš jam grasinau ? :DDD Paklausiau "DDos Nori ?" va, pateik kitaip :D

Įdomu daros ką šitie du mulkiai įdės dar, good luck :)

Koks dar klanas? Tu į save pasižiūrėk klaunas. Skyfm.lt gyvuos ilgai (aprašymuose rašiai) , o šia p*st ir visą radijo projektą keičia į sušikta VPS balansa. Negėda?

Redaguota , nario DiCaprio

ari-gif-1424468918.gif

Koks dar klanas? Tu į save pasižiūrėk klaunas. Skyfm.lt gyvuos ilgai (aprašymuose rašiai) , o šia p*st ir visą radijo projektą keičia į sušikta VPS balansa. Negėda?

Nei biški :D 1. Pacituok kad aš rašiau " Mes gyvuosime tikrai ilgai ir tralialia.. " 2. Niekur neišvykčiau, ir toliau gyvuotų, o tau koks skirtumas, kad esi totalus vaikigalis, kuris bando kažką įrodyti, be įrodymų :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...